نقل قول نوشته اصلی توسط alipoor90 نمایش پست ها
برخلاف پست اول که فرمودن "ای پی های تمیز" سروری که بنده تحویل دادن کلا رو ایرانسل مسدود بود ایپیش
حتی قبل از تحویل هم تیکت دادم و تاکید کردم روی تمیز بودن ایپی
بعد از تحویل بهشون عرض شد که ای پی مسدود هست و درخواست کنسلی داده شد که فرمودن وضعیت شبکه داخل کشور به ما ربطی نداره ...

بنده حالا از روی نت دیگه سعی کردم لاگین کنم، اصلا پسوردی هم که برام فرستادن اشتباه هست ... تیکت زدم، تیکت رو بدون پاسخ بستن!
بعضی ها خوب از اب گل آلود ماهی میگیرن ...
سلام کاربر رامی مورد را از طریق پشتیبانی پیگیری فرمایید. به اطلاع میرساند ای پی های مورد استفاده برای سرو رها در لیست سیاه قرار نداشته و کاملا تمیز هستند.
وضعیت ای پی ها از طریق سایت هاست تراکر قابل بررسی است.
زیر ساخت اینترنت کشور اگر دسترسی به ای پی را محدود کرده است خارج از تعهدات و مسولیت ما است.
در حال حاظر تعداد بسیار زیادی سرور مجازی از تمام لوکیشن های ما فعال هستند و مشکلی ندارند

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط alipoor90 نمایش پست ها
نمیدونم بد شانسی بنده یا ایشون هست یا ...
ولی کلا بنده سرویس دهنده اینجوری ندیدم تا حالا
حالا ایپی که بر خلاف چیزی که در پست اول تاپیک گفتن تمیز نبود و مسدود هست رو ایرانسل به کنار، و درخواست کنسلی رو رد کردن و گفتن وضعیت اینترنت کشور به ما ربطی نداره به کنار، و پنل که ندارن به کنار، و پسورد رو دفعه اول اشتباه فرستادن به کنار ... الان پسورد درست رو فرستادن، سیستم عامل رو بنده توی سفارش Ubuntu 22.04 انتخاب کردم (با توجه به اینکه اون پنل که احتمالا معرف حضور دوستان هست اسکریپتش برای این سیستم عامل نوشته شده)، اما به بنده Centos 7 تحویل دادن ...
لطفا موارد فنی را تیکت نمایید که قابل پیگیری باشد.
این تاپیک برای موارد فنی بررسی نمشود