امثال این سایت
https://licencepro.net/billing/index...e-bundle-offer
https://sharedlicense.com/cheap-cloudlinux-license/
از همین روش که شما میگید استفاده دارن میکنند
امثال این سایت
https://licencepro.net/billing/index...e-bundle-offer
https://sharedlicense.com/cheap-cloudlinux-license/
از همین روش که شما میگید استفاده دارن میکنند
خوبه که بالاخره متوجه شدید
اون صدتا هم اگه زرنگ باشید، توی ده تای اول، پول پکیجو در آوردید. دیگه بقیه اش میشه سود تون. بستگی به قیمت گذاری تون داره که توی چندتا فروش، هزینه تون رو صفر کنید. دیگه بقیه اش میشه سودتون.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
من فکر کنم دارید اشتباه می کنید
اون اکانتی که شما می فرمایید، مثلا برای لایسنس Premier سی پنل گفته شده ۱۰۰ تا اکانت میشه ساخت، مربوط به اکانت های هاست درون سرور سی پنل هست!
اصلا چنین چیزی بنده ندیدم که بشه یک بسته لایسنس خرید که مثلا ۱۰۰ تا لایسنس داشته باشه که هر لایسنس هم 39 سنت در بیاد.
بنابراین اون اکانتی که گفته شده اکانت لایسنس نیست. اکانت خود هاست سی پنل هست.
موفق باشید.
طرح ویدیوهای رایگان آموزش کامپیوتر جمال
JamalTV.ir
سلام
ببخشید
بعضی از دوستان قبلا سیپنل ارزان میدادند یک مدت به اسم شیر لایسنس
ولی هزینه ستاپ به مبلغ بالا الان دیدم تا ۶۰۰ هزار میگیرند
ماهی مثلا ۲۰ هزار بابت لایسنس از مشتری میگیرند پس این قضیه اش چیه؟
فکر کنم یوزر های همین انجمن اینکار میکرد سایت و یوزرش یادم نیست
طرح ویدیوهای رایگان آموزش کامپیوتر جمال
JamalTV.ir
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
سلام من نمیخوام روی سرورم لایسنس نصب کنم... میخوام متوجه بشم که اینایی که دارن الان لایسنس فیک میفروشن به اسم لایسنس ضد تحریم این چیزا چطور دارند این کارو میکنند...
بله منم موافقم چون اون تعداد یوزر ها در داخل whm هست که میتونی بسازی و ارائه کنی روی همون سرور به کاربرای هاستت...
سلام
دوستان دقت کنید تمام این توضیحات در مورد لایسنس اشتباه هست
لایسنس 59 دلاری برای یک سرور هست با ایجاد 100 اکانت سیپنل یا 100 کاربر نه 100 لایسنس
نمیدونی یا بلد نیستی به مردم اطلاعات غلط نده ،اقای زرنگ ، برای افزاشی پست راه های دیگه هم هست
لایسنس اشتراکی یا نال یا ... که تو ایران میفروشن متافوت از اینه که شما میگی و اون لایسنس ها خیلی مشکلات داره که فعلا همه بل اجبار استفاده میکنن
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
استارتر تاپیک که دیر متوجه شد. بهشونم گفتم که این تاپیک، برای ارایه دهنده ها مشکل ایجاد میکنه. به این علت که تمام این فوروم، هزینه ی زیادی تا الآن بابت این موضوع به ارایهدهنده ها پرداخت کردن.
اگر کسی متوجه موضوع شد که فبها. این موضوع نه تنها برای سی پنل مطرح هست، برای تمام کمپانی های دیگه هم مطرحه. همین الآنش یکی از بازارهای پردرآمدش، لایسنسای نود۳۲ هستش.
چندبار هم توی تاپیک به استارتر گفتم که این تاپیک، برای ارایهدهنده های این فوروم بدشت موضوعیت داره و نباید بالا باشه.
یوزر company_hosting هم که قبلا بنمایندیگی از servervds.ir در تاپیک جداگونه ای همینطور درحال دفاع از موضوعی بود که بعدا با لینک هایی که فرستاد و دلایلی که میاورد متوجه شدم که فرق بین پهنای باند و ترافیک رو نمیدونست، بهمین علت فرصت تخریب گیرآوردهو از این تاپیک هم استفاده کرده و داره میگه که من دنبال افزایش پست هستم و اطلاعات غلط میدم. دوست عزیز، اون بقیه کاربرایی هم که شمارو همراهی کردن، هنوز دارن روی تاپیکای من اسپم میدن.
اون جریان شمارو بقیه که فراموش کردن ولی شما هنوز فراموش نکردید که هنوز اومده نیومده، تو اولین پست، روی من حرف های بدون شرطعقل میفرستید.
من از سی پنل زمانی استفاده میکردم که احتمالا شخص شما، اونموقع هیچ شناختی نسبت به اینترنت و فضای وب نداشتید. من دیگه از اونموقع تا الآن درگیر سیپنل نبودم. ممکنه که شرایط ارایهاش رو تغییر داده باشه یا هرچیزی.
بارها تو تاپیک های قبلیمم گفتم، این باعث تاسفه که چرا ارایهدهنده های ما هنوز درگیر این فضا هستن.
البته شما که جای خود داری و تمرکز اصلیت رفته رو پروفایل منو اون بقیه دوستان اون سه نفری که در اون تاپیکی که انگار دقیقا یادتونه، اوناهم یادشونه. انشالله بتونید همچنان ظاهر بشید توی تاپیک هام. خخخخخخ
بابت اینکه هم گفتید من اطلاعات غلط میخوام بدم و افزایش پست بدم و این موضوع ها، بعدا میشه درموردش، تلفنی صحبت کرد که این هدف شما علتش چی هست.
ویرایش توسط demonvictor : April 16th, 2023 در ساعت 14:33
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)