متاسفانه، یکی از مشکلات کشور ما اثرشوفر یا توهم دانش هستش.
یک سری از عزیزان هم که وارد موضوع صحبت من با ایمان شدن، احتمالا مشمول یکی از این گزینه ها هستن:
۱. متوجه موضوع و عنوان صحبت نشدن.
۲. با حواصپرتی مطالب رو خوندن
۳. اصلا درگیر مباحثی که با یوزر ایمان، انجام شده نیستن و من نفهمیدم که ده ساله کارشو شروع کرده یا قانون فروش فیک رو نذاشتن، اصلا چه ارتباطی با صحبتی که با یوزرایمان میکنیم چی هست. برا همین احتمالا یا مطالب رو با حواص پرتی خوندن یا اصلا هرچقدر هم با دقت مطالب رو خوندن، هنوز نتونستن متوجه مورد بحث بشن.
۴. اصلا نسبت به کسب و کار هیچ درکی ندارن.
اما یوزر ایمان وقتی داره میگه که رقیب های دیجیکالا، بعد از سالها خدمات رسانی، نتونستن پاسخگو باشن و خدمت رسانی شون مثل قبل باشه، دقیقا دارن، توی متن اصلی حرکت میکنن و من هم چون ایشون متوجه موضوع شدن، علت رو دارم باشون بررسی میکنم.
مطالبی که شما دو کاربر عزیز ارسال کردید، باید یک تاپیک جدید باز کنید و بین خودتون در مورد اینکه، آیا مدیریت دیجیکالا چون بازار رو اشباع کردن آیا هدفشون اینه که دیگه فقط پول بگیرن و هیچی از مدیریت بلد نیستن و شما بلد هستید و بعدش اصلا هم موضوع رو به سمتی نکشونید که اگه شما راست میگید، پس چطوری بازارو اشباع کردن و خارج از تاپیک، اینجا اظهار نظر نکنید. چون باعث میشه که، نشه دلایل رو بررسی کرد.
نه یوزر ایمان، وقتش رو از سر راه آورده که بخواد دلیل شمارو نسبت به اینکه چون بازار رو اشباع کردن، میخوان فقط پول در بیارن و نه اون بحثی که یوزر بعدی گفتن که نفهمیدم اصلا چه ربطی داشت.
ایشون خودشون کسب و کار دارن و مساله ی چالشی هستش که کسب و کار ها در دراز مدت باش روبرو میشن و یادتون باشه، کسب و کارهایی در دراز مدت با این مشکل خدمات رسانی روبرو میشن که اتفاقا یک مدیریت حرفه ای و قوی دارن وگرنه چه کسب و کارهایی که در درازمدت، هنوز به چالش های خدمات رسانی نرسیدن. یعنی هنوز رشد نکردن.