نوشته اصلی توسط
demonvictor
دوستان متاسفانه اگه از استان اصفهان پروژه دستتون هست، حقیقتا ممکنه اذیت تون کنند. بنظر من روی پروژه های اصفهان اصلا کار نکنید بهتره. خیلی زمان تون هزینه میشه چون روی قرارداد و گرفتن خواسته هاشون ممکنه فریب بخورید.
اگر هم مجبور شدید باهاشون کار کنید، زمان گرفتن سفارش، کلمه ی ساده رو از انتهای تمام سفارشاتشون نشنیده بگیرید و بجای کلمه ی ساده، حرفهای و قابل تغییر در هر زمان درنظر بگیرید.
من خودم با جمله ی فقط یک ثبت نام و ارسال مدارک به شکل خیلی ساده، پروژه گرفتم، درنهایت یک پلتفرم که منتورهای ترید آفرهای منتورینگ ثبت میکنن و تریدر ها هم منتورهاشون رو انتخاب میکنن و گزارش بالانس های هرحساب، رو تحویل دادم.
اصلا هم روی قرارداد در مورد بند نوع توافق که کارمعین ثبت شده بود، اطلاعاتی نداشتم و تقریبا زیر پروژه له شدم.
همون به شکل پیمانکاری برای شرکتا کار کنیم خیلی بهتره. درسته همه چیز به اسم شرکت تموم میشه و فردای روز بیایی بگی که سایت فلان رو من زدم، تازه ازت شاکی هم میشن که چرا دروغ گفتی، بخاطراینکه حفظ محرمانگی تو قرارداد پیمان ات رو نقض کردی ولی حداقل مثل کارفرماهای اصفهان، رفتارغیرحرفه ای ندارن.
گفتم حواصتون رو جمع کنین. انشالله بتونید حمله های بعدی استان اصفهان رو خنثی کنید. (یادتون باشه، در همه جا، یکدرصد از این افراد هست اما اگر با اصفهان روبهرو شدید، اونقدری بدشانس هستید که کارفرمای شما دقیقا از همون یکدرصدی ها هستش) به عبارتی همه جا خوب و بد هستش، اما به اصفهان که میرسید، شما بدشانس ترین فرد زمین هستید و گیر همون بدهاش میافتید.
اما برنامهنویس های اصفهان، واقعا حرفهای هستن و کلا بخش آییتی اصفهان، همگی حرفهای و اهل فن هستن. خیلیهاشون هم پیمانکار همین شرکتای طراحی سایت تهرانی هستن.
حق دارن بخدا.