-
March 27th, 2023, 16:16
عضو جدید
درخواست آموزش فعال کردن Multi Login در IBSng
سلام
من سرور IBSng دارم که از طریق اکانتینگ radcli و با متد BASE وصلش کردم به سرور سیسکوم اکثر امکانات ibs مثل مدیریت حجم، نمایش آنلاین ها و.. کار میکنه فقط این مولتی لاگین با اینکه تنظیمش هم میکنم کار نمیکنه و الان من فقط از طریق فایل کانفیگ ocserv مولتی لاگینم رو ست میکنم که اونم واسه همه ست میشه
کسی هست که آموزش بده بهم که چجوری این مورد رو فیکس کنم که از توی خود ibs بشه از مولتی لاگین استفاده کرد؟
-
-
March 27th, 2023 16:16
# ADS
-
March 27th, 2023, 17:47
عضو انجمن
پاسخ : درخواست آموزش فعال کردن Multi Login در IBSng
برای سیسکو از همون فایل کانفیگ فقط میشه مالتی تغییر داد که برا همه اعمال میشه از طریق ibs مالتی نمیخونه سیسکو متاسفانه بنده ندیدم تا به حال کسی این مورد رو درست کرده باشه فکر میکنم تنها پروتکلی هست که مالتی از این طریق کار نمیکنه .
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
March 27th, 2023, 18:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
برای سیسکو از همون فایل کانفیگ فقط میشه مالتی تغییر داد که برا همه اعمال میشه از طریق ibs مالتی نمیخونه سیسکو متاسفانه بنده ندیدم تا به حال کسی این مورد رو درست کرده باشه فکر میکنم تنها پروتکلی هست که مالتی از این طریق کار نمیکنه .
ولی من خودم زمانی که تازه تلگرام فیلتر شده بود سیسکو و ibs کانفیگ میکردم توی ras هم روی pppd میذاشتم و کار میکرد نمیدونم چجوری و کدوم اسکریپت رو نصب میکردم
-
-
March 28th, 2023, 13:30
توی ibs فقط مالتی لاگین روی 1 هست
اگر بشه بکنیم 2 و درست جواب بده عالیه
-
-
March 28th, 2023, 23:01
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammadirrap
سلام
من سرور IBSng دارم که از طریق اکانتینگ radcli و با متد BASE وصلش کردم به سرور سیسکوم اکثر امکانات ibs مثل مدیریت حجم، نمایش آنلاین ها و.. کار میکنه فقط این مولتی لاگین با اینکه تنظیمش هم میکنم کار نمیکنه و الان من فقط از طریق فایل کانفیگ ocserv مولتی لاگینم رو ست میکنم که اونم واسه همه ست میشه
کسی هست که آموزش بده بهم که چجوری این مورد رو فیکس کنم که از توی خود ibs بشه از مولتی لاگین استفاده کرد؟
امکانش هست.
-