نقل قول نوشته اصلی توسط softestan نمایش پست ها
سلام به همگی

دوستان ما یه اپلیکیشن کتاب الکترونیک (مشابه کتابراه - فیدیبو - طاقچه) داریم راه اندازی میکنیم.
اندروید - جاوا
و قسمت وب سرور لاراول

کتاب های صوتی ما حدود 50 گیگ هستش

من چون روزی نت افراز هاست دارم بهشون گفتم هاست دانلود میخوام واسه این اپلیکیشن که گفتن هاست دانلود اپلیکیشن رو پشتیبانی نمیکنه.

دوستان چه هاستی پیشنهاد میدید که هم اول کار به صرفه باشه واسمون و هم جوابگوی نیازمون باشه؟

با تشکر
دوست عزیز، به هیچ عنوان، لینک مشاهده ی فایل ها و کتاب ها رو از طریق هاست دانلود یا سرورمجازی ارایه ندید. اصلا به هیچ‌عنوان مساله هارد یا فضا نیستش. مساله اینه که در این شیوه، شما اگه بیزینس‌تون خیلی خوب رشد کنه، اپلیکیشن تون جوابگو نیست و تمام هزینه هاتون نابود میشه. ضمن اینکه هزینه ی هاست دانلود و سرورمجازی بسیار بالاست.

من سرویس ذخیره‌سازی توزیع‌شده رو برای مشتریانم راه‌اندازی کردم. میتونم این سرویس رو دراختیار شما هم قراربدم. به برنامه‌نویس تون هم میتونم وب‌سرویس بدم که عملیات آپلودش رو از طریق این وب‌سرویس انجام بده.

این معماری درحال حاضر، معماری هستش که دانلودها، آپارات، دیجی‌کالا و هر کسب و کاری که میخواد هزینه هاش رو کم کنه و بیزینسش رو رشد بده و سرویسش دان نشه هستش. حواصتون رو جمع کنید. اگر این کار رو نکنید، درآینده سایتتون به مشکل میخوره و بعد ارایه‌دهنده ها ازتون بابت تهیه سرورمجازی کسب درآمد میکنن. بعد بابت سروراختصاصی کسب‌درآمد میکنن و بعد بابت لایت‌اسپید ازتون کسب درآمد میکنن. چون شما روز اول، تصمیم اشتباه گرفتید، و دیگه چاره ای برای ارایه دهنده باقی نمیمونه بجز ارایه این موارد.