-
March 18th, 2023, 15:02
نیازمند هاست برای اپلیکیشن کتاب
سلام به همگی
دوستان ما یه اپلیکیشن کتاب الکترونیک (مشابه کتابراه - فیدیبو - طاقچه) داریم راه اندازی میکنیم.
اندروید - جاوا
و قسمت وب سرور لاراول
کتاب های صوتی ما حدود 50 گیگ هستش
من چون روزی نت افراز هاست دارم بهشون گفتم هاست دانلود میخوام واسه این اپلیکیشن که گفتن هاست دانلود اپلیکیشن رو پشتیبانی نمیکنه.
دوستان چه هاستی پیشنهاد میدید که هم اول کار به صرفه باشه واسمون و هم جوابگوی نیازمون باشه؟
با تشکر
-
-
March 18th, 2023 15:02
# ADS
-
March 18th, 2023, 17:28
عضو انجمن
پاسخ : نیازمند هاست برای اپلیکیشن کتاب

نوشته اصلی توسط
softestan
سلام به همگی
دوستان ما یه اپلیکیشن کتاب الکترونیک (مشابه کتابراه - فیدیبو - طاقچه) داریم راه اندازی میکنیم.
اندروید - جاوا
و قسمت وب سرور لاراول
من چون روزی نت افراز هاست دارم بهشون گفتم هاست دانلود میخوام واسه این اپلیکیشن که گفتن هاست دانلود اپلیکیشن رو پشتیبانی نمیکنه.
دوستان چه هاستی پیشنهاد میدید که هم اول کار به صرفه باشه واسمون و هم جوابگوی نیازمون باشه؟
با تشکر
سلام
در صورت تمایل بر روی سرورمجازی ایران با هارد ssd یا nvme قابل پیاده سازی است
به همراه کانفیگ و بهینه سازی حرفه ای سرور جهت سرعت بارگذاری بسیار عالی
-
-
March 19th, 2023, 23:05
تو سایت ناموجود زدید
قیمت ها رو چجوری ببینم؟
-
-
March 20th, 2023, 00:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
softestan
سلام به همگی
اندروید - جاوا
و قسمت وب سرور لاراول
با تشکر
سرور ابری دیتاسنتر هتزنر
لوکیشن آلمان پیشنهاد می شود
https://www.dolathost.com/store/cloud-host
-
-
March 20th, 2023, 02:39
عضو انجمن
سلام خوشحال میشیم از پکیج های ایران ما دیدن فرمایید
https://my.irhosting24.com/store/vps-kvm-iran
-
-
March 20th, 2023, 13:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
softestan
سلام به همگی
اندروید - جاوا
و قسمت وب سرور لاراول
با تشکر
دوست عزیز، به هیچ عنوان، لینک مشاهده ی فایل ها و کتاب ها رو از طریق هاست دانلود یا سرورمجازی ارایه ندید. اصلا به هیچعنوان مساله هارد یا فضا نیستش. مساله اینه که در این شیوه، شما اگه بیزینستون خیلی خوب رشد کنه، اپلیکیشن تون جوابگو نیست و تمام هزینه هاتون نابود میشه. ضمن اینکه هزینه ی هاست دانلود و سرورمجازی بسیار بالاست.
من سرویس ذخیرهسازی توزیعشده رو برای مشتریانم راهاندازی کردم. میتونم این سرویس رو دراختیار شما هم قراربدم. به برنامهنویس تون هم میتونم وبسرویس بدم که عملیات آپلودش رو از طریق این وبسرویس انجام بده.
این معماری درحال حاضر، معماری هستش که دانلودها، آپارات، دیجیکالا و هر کسب و کاری که میخواد هزینه هاش رو کم کنه و بیزینسش رو رشد بده و سرویسش دان نشه هستش. حواصتون رو جمع کنید. اگر این کار رو نکنید، درآینده سایتتون به مشکل میخوره و بعد ارایهدهنده ها ازتون بابت تهیه سرورمجازی کسب درآمد میکنن. بعد بابت سروراختصاصی کسبدرآمد میکنن و بعد بابت لایتاسپید ازتون کسب درآمد میکنن. چون شما روز اول، تصمیم اشتباه گرفتید، و دیگه چاره ای برای ارایه دهنده باقی نمیمونه بجز ارایه این موارد.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
March 20th, 2023, 14:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
softestan
تو سایت ناموجود زدید
قیمت ها رو چجوری ببینم؟
سلام
وقت بخیر
در صورت تمایل با شماره 09211553169 در تماس باشید
سرویس های حرفه ای و مدیریت شده قابل ارائه است
-
-
April 1st, 2023, 18:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
softestan
سلام به همگی
اندروید - جاوا
و قسمت وب سرور لاراول
با تشکر
با درود هم از سرورمجازی ایران و هم از هاست ایران میتونیم سرویس بدیم بهتون با ترافیک نامحدود
https://pasargadmizban.com/
-
-
April 11th, 2023, 13:51
عضو دائم
سلام
از سرور مجازی استفاده کنید. هاست اشتراکی مناسب نیست.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-