منکه گفتم، شما دادخواست الزام به اجرای تعهد باید براشون بفرستید.
شما آگاهی لازم رو دارید که این ۶ میلیون تومن رو در ازای برنامهنویسی بهشون پرداخت کردید. یعنی شما مطلع هستید که ایشون تعهدشون، برنامه نویسی هست و شما تعهدتون پرداخت مبلغ.
ایشون به تعهداتشون عمل نکردن. یعنی کلاهبردارن؟؟؟؟؟؟؟؟ کلاهبرداری، حبس داره، اتهام زدن به جرم کیفری هم به ناروا حبس داره. عدم تعهدات برنامهنویس شما، مصداق کلاهبرداری نیست. اتهام زدن به یک جرم کیفری مثل کلاهبرداری، حبس داره و کاری که شما کردید، مصداق اتهام ناورا زدن به جرم کلاهبرداری هستش.
اینکه نمیشه هر برنامه نویسی، کارش رو انجام داد پروژه شو تحویل داد، اگه مشتری پول رو نداد، کارفرما کلاهبردار باشه و اگه کارفرما مبلغ رو پرداخت کرد و برنامهنویس به تعهداتش عملنکرد، برنامهنویس کلاهبردار باشه. در اینصورت هرکسی که به عهداتش عملنکنه، کلاهبردار میشه که. و شما آگاهانه دارید حیثیت و آبروی فرد رو میبرید و در حقشون، بخاطر این مورد دارید، بهشون ظلم میکنید. ایشون نباید اجازه بدن که بهشون ظلم بشه. چون شما ممکنه، درآینده همین ظلم رو به هر فرد دیگه ای بکنید و هرکسی که به تعهداتش عمل نکنه رو حیثیت و آبروش رو ببرید و متهم به کلاهبردارش بین بقیه افراد بکنیدش.
من از این جهت که شما به یک فرد ظلم کردید و کاملا ناعادلانه و ناروا با نامردی کامل، اعتبار یک برنامه نویس رو از بین بردید و در این فوروم ایشون رو کلاهبردار کردید، بله ازشون دفاع میکنم.