نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: مسدود شدن سرور در پارس پک به دلیل ترافیک 1 به 10

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    251
    تشکر شده در
    159 پست

پیش فرض پاسخ : مسدود شدن سرور در پارس پک به دلیل ترافیک 1 به 10

نقل قول نوشته اصلی توسط demonvictor نمایش پست ها
    وقتی ترافیکت پایین باشه سرعت داری. اینترنت فیبرنوری هم بسته به وسعت کشورته. مثال انگلیس وقتی میگه ما تمام کشورمون رو آسفالت کردیم، ببین چندکیلومترشه.

شما زیاد اعتقاد به حرف دوستمون که میگه من اشتباه میکنم و ترافیک مصرفی ما به دوترا هم نمیرسه، اعتماد نکن. تخمین من روی نیم میلیونه. تازه قطعا خیلی بیشتر از این حرفاست.

مساله سرعت نیست. مساله مقیاسه. مقیاست کم باشه، سرعت خوبی داری.

مساله یه مدل اقتصادی که بشینن یه منفعتی ببرن نیستش. مساله بالاموندن تو ترافیکیه که تصوری از مدیریتش ندارید
    من کاری به اینکه رقم ترافیک مصرفی ایران چقدره ندارم، من فقط میخواستم نشون بدم، مقایسه مصرف ترافیک یک استان ایران با کل کشور انگلیس چقدر احمقانه است.
    در مورد مساحت هم ، مهمه اما تراکم جمعیت و پراگندگی جمعیت مهم تره،
    انگلیس ۲۴ میلیون تعداد خانوار داره، ایران ۲۶ میلیون (امار سال ۱۴۰۰) و همین طبق امار خود دولت ۷۰٪ جمعیت ایران تو کمتر از ۴۰٪ مساحت قابل سکونت زندگی میکنن، این رو هم بگم درصد زیادی از ایران (۲۰٪) غیر قابل زندگی است.
    الان طبق امار بالا تعداد کاربرهای ایران و انگلیس تفاوت فاحشی ندارن، الان تو ایران تعداد کاربرهای که بهشون پورت فیبر نوری داده شده ۳۶۵ هزاره! کمتر از ۱.۵ درصد خانوارهای ایرانی!
    الان بیا باز هم ماست مالی کن و بگو ترافیک یک شهر ایران بیشتر از کل اروپاست و ما هم هیچی حالیمون نمیشه.
    یک مثال دیگه هم در مورد مقیاس و مساحت کشور، کانادا مساحت اش بیشتر از ۶ برابر ایرانه، متوسط سرعت اش ۲ برابر انگلیسه!

2. تعداد تشکر ها ازfirebox به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)