نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: مسدود شدن سرور در پارس پک به دلیل ترافیک 1 به 10

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن demonvictor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,088
    تشکر تشکر شده 
    458
    تشکر شده در
    344 پست

پیش فرض پاسخ : مسدود شدن سرور در پارس پک به دلیل ترافیک 1 به 10

دوست عزیز، company_hosting من فکر میکنم سایت شما servervds.ir باشه. از شما انتظار میره که تخصصی تر در این موارد ورود کنید.

تمام مواردی که نوشتید در مورد پهنای باند هستش. من فکر میکنم اختلاف نظر ما بخاطر این هستش که شما تفاوتی بین پهنای‌باند و ترافیک نمیدونید. تمام دفاعیات شما درمورد اینکه بگید ترافیک ایران یک ترابایته، شما دراصل دارید در مورد پهنای باند صحبت میکنید. نه ترافیک.

ترمینولوژی مباحث شبکه بسیار مهم هستن توی این مباحث. باترمینولوژی آشنایی باید داشته باشید قبل از ورود به بحث.
    با تشکر ازینکه مجدد صحبت هام رو بولد کردید.
    احسنت.

- - - Updated - - -

company_hosting شما که خودتون کارای فنی سایت servervds.ir رو انجام میدید، در مورد موضوع کاملا شفافی مثل این، با کنایه، دارید اثبات میکنید که ترافیک مصرفی ایران یک ترایایته. بعدا متنی که مطالعه کردید و سرچ کردید رو میگذارید، تازه متوجه میشم که دارید در مورد پهنای‌باند صحبت میکنید. ضمنا اینقدر دفاع سخت همچنان دارید انجام میدید ازینکه ترافیک ایران یک‌ترابایته، خب این موضوع که تکلیفش مشخصه. ولی مشتریان، واقعا چطوری میتونن شمارو قانع کنن برای یک مشکلی؟ چون شما خیلی با کنایه درحالیکه دانشی در مورد ترافیک و پهنای باند ندارید و این دو رو باهم یکی میدونید و عملکرد رو نمیشناسید، واقعا مشتریان تون درصورتی که با شما به مشکل بخورن، چطوری میتونن شمارو قانع کنن؟ چون حقیقتا مشخص شد که ازنظر شما مطلقا ترافیک ایران یک ترابایته.
    حالا این موضوع زیاد برای دوستان مهم نیست. ولی تک تکشون اگه بخوان شمارو متوجه موضوعی کنن، کارشون سخت خواهد بود. چون در زمینه ی تخصصی تون که فعالیت دارید، نمیتونید موضوع بحث رو هم حتی شناسایی کنید و حتی سرچ توی گوگل رو هم اشتباه انجام دادید که به اون مطالب رسیدید.

اما شما بعد از اینکه با کنایه زدن به من درحال اثبات اینکه ترافیک ایران یک ترابایته بودید و بعد با ارایه منبع سرچ گوگل‌تون متوجه شدیم که شما پهنای‌باند رو با ترافیک اشتباه گرفتید، چرا آخر متن‌تون نوشتید با دانش صحبت کنیم و نه با کنایه زدن؟ یعنی چی این متن آخرتون؟ خیلی عجیبه. چون کل محتوای شما، جذابیتش در این بود که داشتید به من کنایه میزدید. چرا آخر متن‌تون گفتید که با دانش و بدون کنایه صحبت کنیم؟

الآن به ذهنم رسید که قطعا ترافیک مشتریان‌تون در servervds.ir هنوز به یک ترابایت نرسیده. وگرنه هرگز نمیگفتید که ایران ترافیکش یک ترابایته. چون اصلا نمیتونم دلیلی پیدا کنم که غیراز این باشه. یعنی هیچ استدلالی نمیتونه وجود داشته باشهکه خلاف این موضوع باشه. من خیلی فکر کردم که چطوری ممکنه یه شرکت هاستینگ، حتی مشکوک هم نشه که داره اشتباه میکنه. یعنی ترافیک مشتریانش به یک ترابایت هم نرسیده؟؟؟؟ دوست عزیز شما به من کنایه زدید ولی شما بعنوان یک شرکت خدمات هاستینگ، چطوری شمارو باید قانع کنن تو این موارد؟ بخش بزرگی از کارتون پشتیبانی‌هست. مشتریان تون با شما در مورد ترافیک و پهنای‌باند قطعا به مشکلات جدی میخورن. چون فقط با کنایه بشکل جابجا از این دو مورد دفاع میکنید.

دوست عزیز بنظر من محتواتون رو ویرایش کنید و کاربران انجمن رو بهشون اطلاعات اشتباه ندید و از این موضوع که ترافیک ایران یک ترابایته دفاع نکنید و واژه هایی که استفاده کردید رو اصلاح کنید. حداقل اعتبار سایتتون خراب نشه و هم بچه ها فکر نکنن که موضوع از این قرار هست.

اما این حرفتون هم بسیار جالب بود:

نقل قول نوشته اصلی توسط company_hosting نمایش پست ها
    یک = من نگفتم 2ترابایت گفتم یک ترابایت ، 1 ترا بهش اضافه نکن از خودت

نقل قول نوشته اصلی توسط company_hosting نمایش پست ها
    کل ترافیک ایران یه یک تراباییت نمی رسه ، شخصی ، شرکتی ، دولتی ، نظامی

یعنی واقعا ترافیک مشتریان تون یه یک ترابایت نرسیده که فکر میکنید کل ترافیک ایران به یک ترابایت نمیرسه؟
    ویرایش توسط demonvictor : March 5th, 2023 در ساعت 13:03
    قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)