نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: مسدود شدن سرور در پارس پک به دلیل ترافیک 1 به 10

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن demonvictor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,086
    تشکر تشکر شده 
    458
    تشکر شده در
    344 پست

پیش فرض پاسخ : مسدود شدن سرور در پارس پک به دلیل ترافیک 1 به 10

وقتی ترافیکت پایین باشه سرعت داری. اینترنت فیبرنوری هم بسته به وسعت کشورته. مثال انگلیس وقتی میگه ما تمام کشورمون رو آسفالت کردیم، ببین چندکیلومترشه.

شما زیاد اعتقاد به حرف دوستمون که میگه من اشتباه میکنم و ترافیک مصرفی ما به دوترا هم نمیرسه، اعتماد نکن. تخمین من روی نیم میلیونه. تازه قطعا خیلی بیشتر از این حرفاست.

مساله سرعت نیست. مساله مقیاسه. مقیاست کم باشه، سرعت خوبی داری.

مساله یه مدل اقتصادی که بشینن یه منفعتی ببرن نیستش. مساله بالاموندن تو ترافیکیه که تصوری از مدیریتش ندارید
    قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)

عضو دائم company_hosting آواتار ها
    myredstation.ir/ myhetzner.ir / myovh.ir/ myleaseweb.ir
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    222
    تشکر شده در
    184 پست

پیش فرض پاسخ : مسدود شدن سرور در پارس پک به دلیل ترافیک 1 به 10

نقل قول نوشته اصلی توسط demonvictor نمایش پست ها
    متوجه نمیشم. الآن از نظر شما این صرفا یه قانون محضه و فقط برای کسب منفعته خودشون هستش؟
    مصرف ترافیک اینترنت تهران سه برابر کشور انگلستانه. آپ‌لینک دیتاسنتر بامداد‌ تقریبا بین پنج‌ترابایت تا شیش‌ترابایت داره سرویس میده. که این فقط مخصوص مشتریان ابرآروان هستش که ازش باخبر هستیم. بقیه ی دیتاسنتراکه استفاده ی عمومی دارن و هیچ اطلاعاتی درموردش نداریم، شما مثلا حدص میزنید که خیلی شرایط اوکیه و الآن دنبال منفعت هستن؟

من از نوشته های شما متوجه شدم که تصورتون این هستش که جمعی از افراد نشستن و برای کسب سود یه تصمیمی گرفتن که محدودیتی گذاشته بشه و همین؟؟؟؟ همیین؟؟ یعنی انقدر نگاه ساده به ماجرا دارید؟

من یه عددی که تخمین میزنم حداقل توی کشور بحث نیم‌میلیون ترابایته. اصلا این مواردی که شما دنبالش هستید، حتی تو حاشیه ی متن موضوع اصلی هم نیست.

دوستانی که در بطن موضوع هستن، میدونن که واقعا چقدر زیرساخت اینترنتی مون زیر این حجم از مصرف، داره بالا میمونه. امید داشته باشید دوستان. امید داشته باشید.

شما به صحبتای بعضی از کاربرایی که میگن ایران دیتاسنتر درست حسابی نداره نگاه نکنید. فکر میکنم یک فصل ترافیک مصرفی کل اینترنت انگلستان اندازه ی ترافیک مصرفی یک فصل خراسان (هرسه‌تا استانش) بوده. اصلا شوخی نیست.
    سلام دوستانی که متن میخونن اگر ریاضیشون خوبه حساب کنن این عدد یعنی چی ؟ چقدر ؟ ما ریاضی بالای بیست نگرفتیم بلد باشیم !!!!!!!!!!!!!!!

نیم میلیون ترابایت = 500،000 ترابایت = 5،000،000 میلیون ترابیت

نقل قول نوشته اصلی توسط demonvictor نمایش پست ها
    وقتی ترافیکت پایین باشه سرعت داری. اینترنت فیبرنوری هم بسته به وسعت کشورته. مثال انگلیس وقتی میگه ما تمام کشورمون رو آسفالت کردیم، ببین چندکیلومترشه.

شما زیاد اعتقاد به حرف دوستمون که میگه من اشتباه میکنم و ترافیک مصرفی ما به دوترا هم نمیرسه، اعتماد نکن. تخمین من روی نیم میلیونه. تازه قطعا خیلی بیشتر از این حرفاست.

مساله سرعت نیست. مساله مقیاسه. مقیاست کم باشه، سرعت خوبی داری.

مساله یه مدل اقتصادی که بشینن یه منفعتی ببرن نیستش. مساله بالاموندن تو ترافیکیه که تصوری از مدیریتش ندارید

جابله میگید به حرف من اعتماد نکنه ؟!!

یک = من نگفتم 2ترابایت گفتم یک ترابایت ، 1 ترا بهش اضافه نکن از خودت

دوستان که ریاضی انها خوبه

این متن بخونن : جهت اطلاع

هر 1000 گیگابیت = 100گیگابایت = یک دهم ترابایت که من نوشتم

طبق اعلام مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در شهریور ماه سال جاری سرعت اینترنت ثابت در کشور ۱۰مگابیت برثانیه است و می توان با برخورداری از فیبر نوری سرعت‌ را تا ۱۰۰ مگابیت و حتی یک گیگابیت برثانیه افزایش داد و کیفیت سرعت اینترنت را تضمین کرد.به گفته وی ظرفیت پهنای باند شبکه انتقال از سال ۱۳۹۶ تا سال ۱۴۰۰ از ۱۰ هزار و ۴۱ گیگابیت برثانیه به ۳۶ هزار و ۳۱۳ گیگابیت بر ثانیه رسیده است. در کنار آن ظرفیت اینترنت پهنای باند بین‌الملل که از سال ۱۳۹۶ تا پایان سال گذشته از ۱۵۰۰ گیگابیت بر ثانیه به ۷۱۱۹ گیگابیت برثانیه رسیده که حکایت از افزایش ۴.۷ برابری دارد.
    همچنین ظرفیت پهنای باند داده‌های داخلی از سال ۱۳۹۶ تا پایان سال ۱۴۰۰ از ۶۹۸۶ گیگابیت بر ثانیه به ۳۲ هزار گیگابیت برثانیه رسیده است؛ علاوه بر آن ترانزیت بین‌الملل از سال ۱۳۹۶ تا پایان سال قبل از ۱۵۰۰ گیگابیت بر ثانیه به ۴۹۴۴ گیگابیت بر ثانیه رسیده است.

این پهنای باند یک کشور 83 میلیونی هست

نکته : آخر بهتر با دانش با همکاران و دوستان در انجمن صحبت کنیم نه تیکه و کنایه انداختن ...

منبع
    ویرایش توسط company_hosting : March 5th, 2023 در ساعت 11:46
    شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
    برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021

3. تعداد تشکر ها ازcompany_hosting به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)