-
September 12th, 2022, 21:05
عضو انجمن
🔹🔹 20 درصد تخفیف دائمی سرور مجازی KVM Virtualizor با هارد NVMe سامسونگ 🔹🔹
ویرایش توسط ghasemy50 : October 7th, 2022 در ساعت 18:52
دلیل: افزایش قیمت پلن ها به دلیل اطلاعیه دیتاسنتر در مورد افزایش قیمت آیپی
-
تعداد تشکر ها ازghasemy50 به دلیل پست مفید
-
September 12th, 2022 21:05
# ADS
-
January 5th, 2023, 02:01
عضو انجمن
پاسخ : 🔹🔹 20 درصد تخفیف دائمی سرور مجازی KVM Virtualizor با هارد NVMe سامسونگ 🔹🔹
سلام و عرض احترام.
تظر لطف شماست. خوشحالیم از اینکه رضایت دارید.
حقیقتش برای سرویس های فعلی این سرویس رو ارائه نمیدیم. ولی به هر حال از طریق تیکت در ارتباط باشید براتون یک میزان تخفیف روی سرویس در نظر میگیریم.
مصرف ترافیک زیاد باشه متاسفانه چون باعث اختلال روی سرویس بقیه کاربران میشه کمی سختگیر تر هستیم راجع به این موضوع. اما میزان مصرفتون رو در بازه زمانی یک ماهه در تیکت بفرمائید بنده بررسی و در صورت امکان براتون افر میزنم.
در خدمتیم.
-
-
January 5th, 2023, 17:03
پاسخ : 🔹🔹 20 درصد تخفیف دائمی سرور مجازی KVM Virtualizor با هارد NVMe سامسونگ 🔹🔹

نوشته اصلی توسط
ghasemy50
سلام و عرض احترام.
تظر لطف شماست. خوشحالیم از اینکه رضایت دارید.
حقیقتش برای سرویس های فعلی این سرویس رو ارائه نمیدیم. ولی به هر حال از طریق تیکت در ارتباط باشید براتون یک میزان تخفیف روی سرویس در نظر میگیریم.
مصرف ترافیک زیاد باشه متاسفانه چون باعث اختلال روی سرویس بقیه کاربران میشه کمی سختگیر تر هستیم راجع به این موضوع. اما میزان مصرفتون رو در بازه زمانی یک ماهه در تیکت بفرمائید بنده بررسی و در صورت امکان براتون افر میزنم.
در خدمتیم.
همیشه محبت داشتید
کاش همه مثل شما اینقدر حرفه ایی عمل میکردند.
-
-
January 9th, 2023, 03:56
سلام
سرور ویندوزی روی هیچ کدام از پلنها ندارید؟
-
-
January 9th, 2023, 14:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mimke
سلام
سرور ویندوزی روی هیچ کدام از پلنها ندارید؟
سلام و عرض احترام.
امکان ارائه ویندوز در پلن 2 به بعد وجود دارد.
در خدمتیم.
-
-
January 12th, 2023, 10:26
عضو جدید
سلام من سه ماهی هست از این شرکت سرور مجازی دارم , کارشون عالیه پشتیبانی عالی و واقعا مشکلی باشه حل میکنند . خلاصه میخواهید خرید کنید با خیال راحت انجام بدین
-
-
January 12th, 2023, 19:26
عضو انجمن
سلام.پنل مدیریت دارد ؟
os reload ?
-
-
February 8th, 2023, 10:35
عضو انجمن
سلام
هزیینه ای پی اضافه چقدر می باشد؟
-
-
February 8th, 2023, 11:15
سلام آی پی هاتون بلاک نیستن؟ درصورت تمایل به خرید میتوان آی پی بدید برای چک کردن؟
-
-
February 17th, 2023, 14:01

نوشته اصلی توسط
parsian2host
سلام من سه ماهی هست از این شرکت سرور مجازی دارم , کارشون عالیه پشتیبانی عالی و واقعا مشکلی باشه حل میکنند . خلاصه میخواهید خرید کنید با خیال راحت انجام بدین
ایشنون چند هفته ای هست که کلا سایت رو ول کرده و پشتیبانی هم در حالت خوشبینانه 24 ساعت دیر جواب میده
من هم متاسفانه فکر میکردم مثل قبل هستند و یه وی پی اس که خیلی مهم بود گرفتم حالا از کار افتاده
و قطعا طی 24 الی 48 ساعت آینده مشکلم رفع نمیشه
شدیدااااااا توصیه نمیشن دیگه
من هم سرویسم رو برمیدارم و از جای دیگه تهیه میکنم
-
-
February 23rd, 2023, 13:18
عضو جدید
من همین امروز مشکل داشتم ده دقیقه هم نشد جواب دادن کارمو ردیف کردن . نمیشه یه طرفه به قاضی رفت باید حرف ایشون هم بشنویم شما با این حرفتون دارید یه کسب و کار رو خراب میکنید درست نیست این کار
-