نقل قول نوشته اصلی توسط firebox نمایش پست ها
مثال از این احمقانه تر نداشتی بزنی! آخه طراحی دو تا سایت که فکر میکنی خیلی خوشگلن چطوری ثابت میکنه برنامه نویس های ایرانی عقب نیستن؟ میدونی برنامه نویسی چندین زیر مجموعه داره؟ برنامه نویسی سیستمی سطح پایین، برنامه نویسی شبکه، یادیگیری ماشینی، موتور های بازی سازی و خیلی موارد دیگه.
طراحی وب فقط یکی از شاخه های برنامه نویسی هست، که توی همون هم هیچ کتابخانه یا فریمورک ایرانی وجود نداره.

بعد این حرفی که زدی خندم گرفته "ایرانیا به شدت به موضوعات زیبایی و امکانات حساسن" وب فارسی ۹۰ درصد سایت ها کپی هم هستن، همه طراحی ها تکراری، الان برای مثال سایت های فروشگاهی رو ببین، یکی در میون کپی دیجیکالا هستن!
جدای از وب ، ایرانی ها یکی کج سلیقه ترین مردم هستن، معماری جدید شهری رو میبینی، همه چی خر تو خره، هیچ کدوم سبک ثابتی رو دنبال نمیکنن، فقط هم دنبال طرح های شلوغ.
من نمیفهمم شما چرا تیر به خودی میزنی ایرانیا تو هر چیزی ورود پیدا میکنن به شدت توش پیشرفت میکنن با این امکانات و وضعیت کشور معلومه خیلی عقبن ولی این عقب بودن به خاطر ای کیو نیست شما میشینی برا خودت چرت میبافی- من مثال راجب برنامه نویسی زدم الان حداقل ده ساله برنامه نویسی وب انجام میدم کاری به بقیه زبان ها فعلا ندارم توی چیزی که بهش مسلطم مثال زدم و خیلی خیلی بهتر از شما میدونم شما مثال دیجی کالا را زدی توی سایت های فروشگاهی نمیشه خیلی خلاقیت به کار برد من مثال واضح زدم راجب سایت های فیلم و سریال خودتون یک نگا بندازین کاملا متوجه میشین با سایت های فیلم و سریال خارجی هم مقایسه بکنید هم از نظر امکانات هم از نظر ظاهر من فقط ظاهر هم نگفتم گفتم امکانات - قالب هاییم که میگین شما کپی ان بیشتر این قالب ها قالب هایین که عمومی توی راست چین و ژاکت گذاشته شده و معلومه 100 نفر میخرن میزارنشون رو سایتشون این توی سایت های خارجی هزار برابر بیشتره شما قالب های عمومی را برو ببین یک میلیون سایت دارن ازشون استفاده میکنن یعنی یک درصد خلاقیت ندارن یکم پول خرج کنن یک قالب درست درمون اختصاصی طراحی کنن مگر پروژه های اختصاصیشون اینکارو انجام بدن- من اینجا بازم میگم راجب زبان های دیگه نمیدونم ولی توی چیزی که بهش مسلط هستم کاملا راحت میتونم نظر بدم - همچنین یک چیز دیگه هم راجب سایت ها بهتون بگم تو ایران هم کسایی که هاستینگ ارائه میدن هم کسایی که سئو کارن هم کسایی که قالب طراحی میکنن به شدت به بهینه بودن و سرعت قالب اهمیت میدن شما یک قالب خارجی نصب کن 50 روز بشین روش میدونم امکاناتش فوق العادس ولی زیر 20 ثانیه اصن باز نمیشه انقدر این قالب سنیگینه که به زور باز میشه. سایت های خارجیم همینه وقتی واردشون میشی خیلی هاشون به شدت سرعتشون پایین و افتضاحه بازم یک مقایسه با سایت های ایرانی بکنین حالا کسی که نادانه منم یا شما اینو بزارین با کسانی که دارن پست منو میبینن

- - - Updated - - -

راجب زبان های دیگه هم یک چیزی فراموش کردم بگم بله توی همه زبان های برنامه نویسی خوب نیستن و دلیل هم نمیشه تو همشون خوب باشن و اول باشن شما برداشتی جمع بستی و کاملا اشتباه کردی جمع بستی من جواب شما را بالا کامل دادم باوت برنامه نویسی وب- ولی توی برنامه نویسی اندروید بله ما به شدت ضعف داریم همه اشون کپی از خارجیاس ولی خب بازم دلیل نمیشه ایران از همه دنیا عقب تر باشه حتی توی برنامه نویسی اندروید هم میتونه جز ده تا کشور اول دنیا قرار بگیره شما یک نگا به کشورای دیگه بنداز کسایی که توی برنامه نویسی اندروید به شدت پیشرفته ان چین امریکا و روسیه اس ایا کشور های دیگه ایم میشناسین بگین ما هم بشناسیم مثالش مثل اینستا گرام - تلگرام و ... که اتفاقا من شنیدم توی شرکت هاشون ایرانیام هستن من حتی شنیدم توی ناسا هم ما کلی دانشمند ایرانی داریم حالا باز شما بیا بگو ایرانیا ای کیوشون پایینه - یک چیز خیلی خنده دار هم توی از بین حرفاتون پیدا کردم من بارها توی برنامه نویسی به مشکل خوردم و سریعا مشکلم با همون سایت های ایرانی حل شده در صورتی که با زبان المانی و زبان های دیگه سرچ انجام دادم هیچ نتیجه ای نبوده شما یک نگا به سایت های اموزشی ایرانی بندازین بعد بیاین برای خودتون نظر بنویسین