نقل قول نوشته اصلی توسط 000012 نمایش پست ها
چرا دوست عزیزم اشتباه مینویسی کی میگه برنامه نویس های ما عقبن همین الان یک مثال خیلی خوب برات میزنم.
شما یک سایت فیلم و سریال برای من بفرست از طراح های خارجی منم یک سایت ایرانی میفرستم از یک طراح ایرانی هر کشوری عشقت کشید بفرست میخام ببینم از نظر کیفیت و کارایی زیبایی و ... کدومشون به جذابیت سایت فیلم و سریالی که من میفرستم میرسه نمیگم از یک کشور خاص میگم هر کشوری عشقت کشید فقط تونستی بفرما بحث من فقط فیلم و سریال هم نیست ایرانیا به شدت به موضوعات زیبایی و امکانات حساسن و همیشه سعی میکنن زیباترین و با کیفیت ترین سایت ها را داشته باشن پس الکی داداش چرت ننویس ژاپن فلانه ایران فلانه همون ژاپنی که شما میگی قالب هاشو برو ببین مزخرف خالصه
مثال از این احمقانه تر نداشتی بزنی! آخه طراحی دو تا سایت که فکر میکنی خیلی خوشگلن چطوری ثابت میکنه برنامه نویس های ایرانی عقب نیستن؟ میدونی برنامه نویسی چندین زیر مجموعه داره؟ برنامه نویسی سیستمی سطح پایین، برنامه نویسی شبکه، یادیگیری ماشینی، موتور های بازی سازی و خیلی موارد دیگه.
طراحی وب فقط یکی از شاخه های برنامه نویسی هست، که توی همون هم هیچ کتابخانه یا فریمورک ایرانی وجود نداره.

بعد این حرفی که زدی خندم گرفته "ایرانیا به شدت به موضوعات زیبایی و امکانات حساسن" وب فارسی ۹۰ درصد سایت ها کپی هم هستن، همه طراحی ها تکراری، الان برای مثال سایت های فروشگاهی رو ببین، یکی در میون کپی دیجیکالا هستن!
جدای از وب ، ایرانی ها یکی کج سلیقه ترین مردم هستن، معماری جدید شهری رو میبینی، همه چی خر تو خره، هیچ کدوم سبک ثابتی رو دنبال نمیکنن، فقط هم دنبال طرح های شلوغ.