نقل قول نوشته اصلی توسط psp1000 نمایش پست ها
اولا من پرداخت داشتم و میلغ دوره را کاملا پرداخت کرده بودم اما این شرکت به بهانه های واحی و استفاده از ترافیک حتی حاضر نشد سرویس را دوباره فعال کنه و سرویس را براتون کاملا میبندند.
سرویس های بسیار بی کیفیت و محدود هایت های بسیار.تمامی ترافیک شبکه را بررسی میکنند و اطلاعات کاربران خود را به راحتی به سازمان ها و افراد دیگر میفروشند.با قیمت پایین شما را جذب خود میکنند ولی از سرور شما سو استفاده و از اطلاعات شما همیشه یک نسخه میبرند به این دلیل مگیم میبرند چون میدونند حتی چه کاربری برای اینترنت نیم بها این شرکت تونل و وی پی ان زده است.
قیمت ها بسیار بالا در سرویس های دیگر و این سرویس یک دام برای گرفتن اطلاعات از مشتری است حالا خودتون میدونید که بخرید یا خیر.
با سلام وقت شما به خیر

لطفا بفرمائید چه سرویسی داشتید و چرا مسدود شده است ؟

چه اطلاعاتی از شما به کدام شرکت فروخته شده است ؟

چه مشکل شبکه ای یا سروری داشتید که کیفیت مشکل داشته است ؟

ترجیحا آیپی سرورتان را ارسال فرمائید تا به همکاران فنی مجموعه مطرح و علت را جویا شویم.

تانل زدن که از پنل مانیتورینگتان مشخص میشود و فهمیدن آن از این طریق کاملا مشهود است.

تا جایی که از مطالب ارسالی شما متوجه شدم ظاهرا تانل زده اید روی این پکیج ها و سرویس شما بسته شده، این پکیج ها مناسب تانل زدن یا کلا استفاده 1 به 1 نیستند.

در صورتی که هر گونه مشکل و اشتباهی از سمت مجموعه وجود داشته یا حتی اطلاعات شما چه هویتی چه اطلاعات سرورتان به سازمان یا افرادی که فرمودید فروخته شده باشد روبینا سرور کاملا پاسخگو آن چه حقوقی چه غیر حقوقی خواهد بود و در صورتی که نیاز به جبران خسارت باشد، جبران خسارت تا کسب رضایت کامل نیز انجام خواهد شد.

لطفا مستندات خود را ارسال فرمائید و با ما در ارتباط باشید

باتشکر