نقل قول نوشته اصلی توسط da6276 نمایش پست ها
لطفا جوک نگو دوست عزیز ، مگر مستندات چیزی هست که ما بتونیم از بین ببریم؟
هر تیکتی که ایجاد شده است یک ایمیل هم برای شما ارسال شده است اگر فکر میکنید حق با شماست همونا رو منتشر کنید همه ببینند ، مگر اینکه ادعا کنید ایمیل شما راهم ما دستکاری کردیم و ساختگی است!

- - - Updated - - -

شما اگر مستندات قبول داشتید ابیوز رو قبول میکردید و عکس پنل هتزنر که نشان میداد ای پی شما بلاک شده است را قبول میکردید و ادعای ایجاد اختلال عمدی در سرویس نداشتید. مگر شما که استارتر تاپیک هستی برای این حرفها و ادعاهای کذب سند ارائه دادی که از ما توقع داری از خودمون دفاع کنیم؟
تا زمانی که مدیران انجمن به این تاپیک با ادعاهای کذب شما و دوستان شما رسیدگی نکنند بنده هیچ چیزی را منتشر نمیکنم ، چون این تاپیک با قصد تخریب ما باز شده است و با انتشار تیکت ها هم چیزی حل نمیشود و فقط باید یک مدیر به این ادعا رسیدگی کند تا به نتیجه برسد ، تا الان هم خیلی پاسخگو بودیم.

مغلطه نکن دوست عزیز . داخل ایمیل ها فقط پاسخ های شماست ، تکست هایی که بنده فرستادم فقط در پنل شماست که مسدود کردین.
الان هم هیچ صحبتی با شما ندارم و از اول هم گفتم ایمیل بنده رو از سایتتون بردارید اطلاع رسانی های شما رو دریافت نکنم که شما باز خودت داری ادامه میدی و کارهای زشتت رو یاداوری میکنی. که البته اون هم مشکلی نیست ایمیل رو به عنوان اسپم ریپورت کردم و راحت شدم.