نوشته اصلی توسط
da6276
عرض کردم که صحبت های شما و دوستانتون همه فقط در حد ادعا است ، فقط شما مشتری ما بودید و سایر کاربرانی که در این تاپیک شرکت کردند اصلا کاربر ما نبوده اند و با قصد تخریب شرکت کردند ، بنده پاسخ همه رو دادم و از همه دعوت کردم مستند حرف بزنند ولی هیچکس هیچ سندی برای حرفهایش ارائه نداد! پس موارد مطرح شده در این تاپیک فقط در حد ادعا است و بنده هم حرفم همین است که هرکس این تاپیک را ببیند اگر کمی عادلانه قضاوت کند متوجه میشود که شما و دوستان شما قصد تخریب مجموعه مارا دارید! ما با اظهار نظر اصلا مشکلی نداریم همه کاربران انجمن برای ما محترم هستند ولی مشکل اینجاست که افرادی که در این تاپیک شرکت کردند اصلا از کاربران ما نیستند و هیچ وقت از ما سرویس نداشته اند و اتفاقا بخاطر همین بنده اصرار دارم که همه این افراد که تهمت میزنند دوستان شما هستند تا ما را تخریب کنید... ولی اصلا مشکلی نیست اگر فکر میکنید با این کارها میتونید مارو تخریب کنید ادامه بدید هرکس این تاپیک را ببیند عادلانه قضاوت خواهد کرد و متوجه اصل موضوع خواهد شد.
2 سال به شما بدون کوچکترین موردی سرویس دهی کردیم و همیشه همه چیز گل و بلبل بود و الان این تاپیک را باز کردید چون بهتون گفتیم خلاف قوانین دیتاسنتر عمل کردید و بخاطر سرویس شما ابیوز دریافت کردیم و دیتاسنتر ای پی سرویس شما را به دلیل عدم رسیدگی به موقع از سوی شما مسدود کرده است! در ضمن ما اطلاعات شما را حذف نکردیم و سرویس شما تا روز اخر موجود بود ولی چون ای پی سرور مسدود شده بود شما دسترسی به سرور نداشتید و نتوانستید دیتاتون رو بردارید و هیچ وقت بکاپ شما دست ما نبوده است و مدیریت این موارد به عهده خود شما بود که البته اگر مثل سایر کاربران ما محترمانه رفتار میکردید حتما با شما همکاری میکردیم ولی با وجود توهین و تهمت زدن دیگر راهی برای ادامه همکاری باقی نگذاشتید.
ادامه این بحث هم فایده ای ندارد و اگر ادعایی دارید یا مستند صحبت کنید یا تشریف ببرید شکایت کنید تا ما پاسخگو باشیم ، در غیر اینصورت دیگر به ادعای کذب خودتون ادامه ندید.