دوستان از صحبت هایی که گفته شد و کاملا برای اهل فن قابل درک بود بر همگان واضح شد که ایشان علیرغم اینکه به سرور و بکاپ بنده دسترسی داشتند از ارائه بکاپ امتناع ورزیدند.
خوشبختانه بنده بکاپی که یک ماه پیش تهیه کرده بودم را به کار گرفتم و مشکلم حل شد.
از سایر همکاران و سرویس گیرندگان عمیقا خواهش میکنم در انتخاب سرویس دهنده خود دقت کنند تا گرفتار این افراد نااهل نشودند و متضرر نگردند.
خوشبختانه اخیرا کلود Hetzner به مشتریان ایرانی سرویس دهی میکند و با مدارک ایرانی وریفای انجام می دهد و این سرویس دهندگان سطح پایین از بازار حذف خواهند شد.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط da6276 نمایش پست ها
بله شما عرض کردید بنده هم عرض کردم اینگونه که شما میفرمائید نیست و یکطرفه نمیتوانید به قاضی بروید.
دوست عزیز دیگری که میفرمائید فایل مخرب روی سرویس شون بوده ما اصلا نمیشناسیم و اصلا مشتری ما نبوده است و صرفا قصد تخریب دارند و بنده گفتم ایشون بیاد اول ثابت بکند که مشتری ما بوده است تا بعد سایر موارد را بررسی کنیم. شما چطور مطمئن شدید که ایشون داره درست میگه که از حرفاش به عنوان سند داری استفاده میکنی؟ ما یک بیزینس چندین ساله هستیم و سابقه کاری ما هم مشخص است و قوانین سرویس دهی ماهم مشخص است. یکطرفه و بدون سند حرف زدن بیزینس شماست؟
بنده اگر اینقدر مطمئن دارم میگم ایشون راه قانونی را برود بخاطر این است که ادعای کذب دارد ، اگر ریگی به کفش مجموعه ما بود اینطور نمیگفتم!

با عرض پوزش از سایر کاربران انجمن باید عرض کنم که بیزنس شما یک بزنس دوزاری است !
در طول مدتی که بنده متاسفانه از شما سرویس گرفتم بارها با شماره تماس داخل وب سایت تماس گرفتم برای موارد مختلف که حتی یکبار هم کسی پاسخگو نبود. تیکت هم که ماشالا صبح میزدیم شب جواب میگرفتیم.
خواهشمندم جمع کنید بساطتان را تا مردم از دست شما آرامش داشته باشند و متضرر نشوند.