اینجا دادگاه نیست و شما هم قاضی نیستید و نمیتونید یکطرفه قضاوت کنید ، و همچنین در جایگاهی نیستید که به دیگران القا کنید که ما سرویس دهنده معتبری نیستیم و ما با شما که مشخص است از کجا خط میگیرید اصلا بحثی نداریم ، سابقه کاری ما روشن است و اگر کسی مشکلی دارد میتواند شکایت کند و مارا محکوم کند و همینجا هم اعلام کند ، ولی اگر اینطور نشد بدونید که حق با ایشون نبوده است و این وصله ها به ما نمیچسبد!
- - - Updated - - -
درود بر شما
ارادت دارم خدمت شما بزرگوار
دلیل اصرار ما بر مستند حرف زدن ایشون و هر شخص دیگری که در این تاپیک شرکت میکند این است که حرفهای استارتر تاپیک کاملا بی اساس و بدون پشتوانه است و ایشون کلا هیچ قانونی را قبول ندارد و هر سندی که ما برای ایشون ارسال کردیم را رد کرد ، برای ایشون گزارش نت اسکنی که دیتاسنتر برای ما فرستاده بود رو ارسال کردیم ولی ایشون قبول نداشت! من از شما و سایر دوستانی که این تاپیک را میبینند میپرسم ، مگر میشود گزارش نت اسکن که از ایمیل رسمی دیتاسنتر ارسال شده است ساختگی باشد؟ ولی ایشون مدعی بود این گزارش ساختگی است و ما عمدا داریم در کار ایشون اختلال ایجاد میکنیم ، اصلا چه سودی برای ما دارد که عمدا اختلال در کار مشتری خودمون ایجاد کنیم؟مگر میشود وقتی اسکرین شات پنل هتزنر را برای ایشون ارسال کردیم که نشان میدهد ای پی توسط دیتاسنتر بلاک شده است را رد کرد؟ کار ما با ایشون به این دلایل به اینجا کشیده است که ایشون هیچ چیزی را قبول نداشت و بجای اینکه با واقعیت روبرو شود شروع به تهدید و توهین کرد ، وقتی با چنین کاربری سر و کار داریم محبوریم بگیم حالا که شما اصول اولیه را قبول ندارید و از طرفی هم خودشون رو بر حق میدونن پس قرار ما جای دیگری باشد که بین ما و ایشون بی طرفانه قضاوت کند و ماهم اصلا برای ارائه مستنداتی که در اختیار داریم مشکلی نداریم ، به ادعا که نیست باید مستند حرف بزنیم.
بنده بارها عرض کردم که تشریف ببرید شکایت کنید تا تکلیف این قضیه مشخص شود و از مدیران انجمن تقاضا دارم چون ایشون این تاپیک را باز کرده است و بدون سند دارد حرف میزند و مارا متهم کرده است حتما ایشون رو موظف کنند مستندات شون رو ارائه بدهند ماهم ارائه خواهیم داد ، اگر قرار است تکلیف اینجا مشخص شود ما مشکلی نداریم در غیر اینصورت به همه اعلام میکنیم این تاپیک برای تخریب مجموعه ما باز شده است و از مدیران تقاضا دارم یا به این مساله رسیدگی کنند ، به همین راحتی نمیشود مجموعه ای را تخریب کرد!