دوستان اصلا قرار نیست کسی ادعا کنه که ابرسرور، به چه شکلی، به کسب و کارش ضربه زده. الآن هدف این هستش که چه عاملی باعث میشه که ما تصمیم اشتباه بگیریم و یک ارایه دهنده ی اشتباه رو انتخاب کنیم. الآن عزیزانی تجربه شون رو از انتخاب شما اعلام کردن این موارد بوده:
و حتی یکی از دوستان هم گفتند که انسانی ترین برخورد، ارایه بکاپشون هست. و جواب ارایه دهنده هم این بوده:
اما سوالی که پیش میاد،وقتی که ارایه دهنده چنین جوابی رو داره میده، چرا بعد از چندین روز میاد و میگه که:
من سوالی که فقط برام ایجاد شده، این هستش که چطور ارایه دهنده وقتی چندروز قبل، در جواب دوستمون که گفتن اکانتشون بسته شده و علت رو ایشون گفتن که توهین کردن و بعد ما بررسی کردیم که معادله ی کسب و کار رو باید شناخت تا فهمید که چرا یک مشتری، با ارایه دهنده برخورد میکنه، اما این سوال در ذهنمون ایجاد نمیشه که چجوری میشه بعد از چندروز، ارایه دهنده میگن که ادعاهاشون کاملا کذب هست و هیچ سندی ندارن که ارایه بده؟ اگه کذب بوده شما چرا قبلا دلایلی برای موجه کردن رفتارتون ارایه دادید؟ اگر کذب بوده.
ببینید دوستان، قرار نیست هیچ فردی ادعایی کنه نسبت به ارایه دهنده اش. یکی از دوستان مون هم گفتن که:
حالا این دوستمون هم فقط خواستن بگن که، در انتخاب یک ارایه دهنده اشتباه کردن. اما مجدد باز ارایه دهنده با همون متدلوژی که نسبت به فرد قبل داشته، مجدد میگه که:
دوستان، همانطور که گفتم، در پست های قبل، از چه روشی برای انتخاب ارایه دهنده استفاده کنیم. ما توی این انجمن هستیم که کنار هم باشیم و نگذاریم که برای همکارانمون که ارایه دهنده هست مشکلی ایجاد بشه.
تقریبا اکثر دوستانی که در این انجمن حضور دارند، همه ارایه دهنده های حرفه ای هستن. برای همین، همکاران برنامه نویس ترجیح میدن که از این انجمن برای انتخاب ارایه دهنده استفاده کنن. به همین سبب نباید اجازه بدیم که این انجمن، ماهیت اصلی خودش بعنوان انتخاب مناسب ارایه دهنده، تبدیل بشه به یک تجربه ی خرید تلخ. بنابراین ما در این انجمن، جلوگیری میکنیم از این اتفاقات و حقیقتا دنبال ادعا و ارایه سند شاید نباشیم. فقط هدف این هستش که بدونیم با چه روش هایی میتونیم کارفرمای مناسب رو تشخیص بدیم. یا ارایه دهنده ی مناسب.
این درست نیست که دوستمون میان و میگن که:
توی این انجمن، هم همکاران برنامه نویس من، و هم همکاران ارایه دهنده، اتفاقا پیگیر مشکلات افراد هستن. هم پیگیر حل کردن مشکلات فنی که برمیخورن هستن و هم پیگیر هر کاری که مشکلی برای کاربران این انجمن ایجاد نشه. شما براتون چنین مفهومی وجود نداره که بدون چشمداشت، پیگیر کمک کردن و حل کردن مشکلات افراد در انجمن باشید؟ دوستان، باید به این انجمن، تعلق داشته باشین تا بفهمین که چرا بدون چشمداشت، علاقه داریم تا به دیگران کمک کنیم.