نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

موضوع: مشکل با سایت abarserver.net

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن demonvictor آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,088
    تشکر تشکر شده 
    458
    تشکر شده در
    344 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با سایت abarserver.net

یادتون باشه، اگه برای کسب و کارتون ارزش قاعل هستین، بنابراین سرویس تون رو از مجموعه ای تهیه کنید که اون مجموعه هم برای اعتبار خودش، ارزش قاعل باشه و همیشه نگران آسیب دیدن برند اش باشه. وقتی از مجموعه ای که هزینه ای برای برند اش نکرده باشه، سرویس تهیه کنید، بنابراین با تنظیم شکایت و انجام فرآیند قانونی، کار به جایی نمیرسه و فقط زمان تون هزینه میشه. اما شما حتما مراحل رو طی کنید. به هرحال باید به یک نتیجه ای برسید. اما هیچموقع، نباید به هیچ کسب و کاری حق داد که، هزینه های یک فرد رو نابود کنه. من فکر میکنم مشکل اساسی مجموعه های ما، بحث دانش و علوم انسانی هست.
    قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)

عضو انجمن da6276 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,355
    تشکر تشکر شده 
    2,292
    تشکر شده در
    1,400 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با سایت abarserver.net

نقل قول نوشته اصلی توسط demonvictor نمایش پست ها
    یادتون باشه، اگه برای کسب و کارتون ارزش قاعل هستین، بنابراین سرویس تون رو از مجموعه ای تهیه کنید که اون مجموعه هم برای اعتبار خودش، ارزش قاعل باشه و همیشه نگران آسیب دیدن برند اش باشه. وقتی از مجموعه ای که هزینه ای برای برند اش نکرده باشه، سرویس تهیه کنید، بنابراین با تنظیم شکایت و انجام فرآیند قانونی، کار به جایی نمیرسه و فقط زمان تون هزینه میشه. اما شما حتما مراحل رو طی کنید. به هرحال باید به یک نتیجه ای برسید. اما هیچموقع، نباید به هیچ کسب و کاری حق داد که، هزینه های یک فرد رو نابود کنه. من فکر میکنم مشکل اساسی مجموعه های ما، بحث دانش و علوم انسانی هست.
    با این حرف ها نمیتونید خدشه ای به مجموعه ما وارد کنید ، سناریوی مسخره ای دارید اجرا میکنید و از پیگیر بودن شما برای مشکل ایشون کاملا مشخص است که باهم هستید و قصد تخریب مجموعه مارا دارید.
    اگر کسی کسب و کارش براش اهمیت داشته باشد ابتدا باید به فکر بکاپ باید باشد ، اصلا شما فکر کن درایو NVMe سرور سوخت میخوای چکار کنی بدون بکاپ؟
    ضمن اینکه سالم نگه داشتن سرویس هم اولویت دارد که ایشان از این قاعده قافل بودند و باعث بسته شدن ای پی سرور توسط دیتاسنتر شد و با بسته شدن ای پی نتوانستند بکاپ را خارج کنند ، بکاپ ایشان هیچوقت دست ما نبوده است و ادعای ایشان کاملا کذب است! سرور ایشان به دلیل ابیوز نت اسکن که خلاف قوانین دیتاسنتر است توسط دیتاسنتر مسدود گردید و ایشان ما را مسئول این مشکل دانست و از ابتدا شروع به توهین کرد و با توجه به نقض قوانین سرویس دهی ما و دیتاسنتر دیگر به ایشان خدمات ندادیم.
    فقط برای روشنگری افکار عمومی این مطلب را اینجا مینویسم ، ما از ایشان هیچ ترسی نداریم و ادعای ایشان کاملا کذب است و ایشون هیچ سندی برای اثبات حرف هاش ندارد و اگر داشت تا الان ارائه داده بود و تمامی حرف های ایشان را رد میکنیم و البته برعکس ایشون ما کلی مستندات داریم و وکیل شرکت ما بیصبرانه منتظر است تا ایشان شکایت کند.
    سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
    دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
    TEL : 09355971597 site : abarserver.net

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)