نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها
عرض کردم که شما وقیح تر از این حرف ها هستید که منکر تیکت ها و توافقات و کانفیگ ها و استفاده سرور میشید.
شما به 2 دلیل از انتشار تیکت ها امتناع می ورزید . اول به خاطر اینکه به لحاظ قانونی خلاف قوانین کشور عمل کردید و سرویس غیر مجاز ارائه دادید و دوم اینکه به لحاظ اخلاقی مقابل کاربران انجمن نابود خواهید شد.
به هر حال بنده امروز هم برای دریافت بکاپ از طریق ایمیلی که در سایت ثبت نام کردم صبر خواهم کرد و در غیر این صورت ایمیل های دریافتی از شما و صحبت های مطرح شده در انجمن به عنوان مستندات جهت تنظیم نامه برای مراجع ذیصلاح مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
خیر اینگونه که شما میفرمائید نیست ، از همون طریق که فکر میکنید بهتر است اقدام بفرمائید.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط sniper007 نمایش پست ها
جناب ابر سرور شما حداقل بکاب این بنده خدا رو بهش بدید تا از جایی دیگری سرویس بگیره این دیگه حداقل کاری میتونید براش بکنید یا اگرم میتونید بکاپش رو براش ایمیل کنید تو این شرایط بد اقتصادی مردم تو بد شرایطی هستن یکی توی نت داره نون میخوره یکی هم توی بیرون حداقل بکابش رو بهش بدید تا بنده خدا از جایی دیگری سرویس بگیره البته ایشون هم باید قبل از خرید سرور از جناب عالی باید سوال میکردن که سرورهای شما اوراسل هست یا خیر ..من خودم چندین بار تجربه ابیوز رو داشتم اما اون شرکت هم بکاب رو به من دادن هم باقی مانده وجم رو تا اتمام سرویسم ..بهر حال ما باید به همدیگر کمک کنیم تو این شرایط بد اقتصادی و تورم سنگین کمر شکن نه اینکه دشمنی و کینه نفرت بین مون باشه موفق پیرو باشید ....
خیر دوست گرامی ایشان به ما و مجموعه ما توهین کرده است و اصلا برای ما بحث بکاپ مطرح نیست.
اینطوری نیست که هرکس هرکار دلش خواست بکند و هرچی دلش خواسته بگه و مارو مقصر مشکلی که ایجاد کرده است جلوه بدهد ، ضمن اینکه بکاپ ایشان دست ما نیست ای پی سرویس ایشون مسدود شده است و ما در این زمینه به دلایلی که عرض کردم دیگر به ایشان هیچگونه خدماتی نخواهیم داد.