نوشته اصلی توسط
SV24.CO
کدام دیتاسنتر در سراسر دنیا به خاطر ابیوز نت اسکن اکانت کاربری شخص رو از سایت پاک میکنه و بکاپ رو تحویل کاربر نمیده؟
کجای قوانین سایتتون گفتید که برای ابیوز نت اسکن اکانت کاربری در سایت و اطلاعات سرور حذف خواهد شد؟ میدونید نگفتید چون چنین قانونی با قانون جنگل فرقی نداره
من حتی اگر از روی عصبانیت شما رو متهم به اختلال در سرور کرده باشم شما تحت هیچ عنوان حق ندارید اطلاعات رو حذف کنید و یا اون ها رو گروگان بگیرید.
بنده زمانی عصبانی شدم که به شما کفتم لطفا بکاپ بنده رو بدید که برم از جای دیگری سرویس تهیه کنم و شما از اینکار اجتناب کردید.
بنده دیکه دسترسی به سایت ندارم و اکانت من رو یا مسدود کردید یا پاک کردید وگرنه تمام متن تیکت رو اینجا میزاشتم.
کاربران محترم انجمن و مدیران گرامی بنده در حضور شما از این فرد محترمانه درخواست میکنم بکاپ اطلاعات من رو بده و این تاپیک هم بسته بشه و در غیر اینصورت مستحضر باشید که اطلاعاتتون در نزد چه افرادی میزبانی میکنید و با چه مخاطراتی مواجه خواهید شد.
وقتی شما به پشتبان دیتاسنتر توهین کنید و پشتیبان را تهدید کنید خواهید که چطور اکانت شما را میبندن.
حساب کاربری شما بخاطر توهین هایی که به پشتیان سایت ما و تهدیدهایی که کردید بسته شده است.
نه دوست عزیز شما از روی عصبانیت مارو متهم نکردی چون ما اول براتون گزارش ابیوز رو فرستادیم و شما سعی کردید این مورد رو به ما ربط بدید و بازهم ما با شما همکاری کردیم و سرویس شما رو باز کردیم که مشکل را رفع کنید ولی بعد گفتید که ای پی بلاک شده است و ما هم تائید کردیم که ای پی توسط دیتاسنتر بلاک شده است و براتون اسکرین شات فرستادیم ولی شما باز به توهیناتون ادامه دادید و مارو متهم کردید که مدیریت نکردیم و داریم دروغ میگیم و عمدا داریم اینکارو میکنیم... ما باید سرویس شما رو مدیریت کنیم؟ ما به شما سرویس مدیریت شده فروختیم؟ شما میخوای وی پی ان بفروشی و کاربر شما نت اسکن میکند ما مقصر دریافت ابیوز هستیم؟
ما جایی تعهد دادیم که پاسخ فردی که باعث مشکل شده است و بی منطق است و هیچ سندی را قبول ندارد و مدام توهین میکند را بدیم؟
قانون اول سایت ما اینست :
۱- استفاده از سرویس ها برای هک ، اسکن ، کرک ، دیداس و حملات خرابکارانه مجاز نیست.
تمایل دارید تیکت های شمارا منتشر کنیم؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
demonvictor
دوستان عزیز، شما چرا معالطه میکنید؟ یک طرف برای وب سایتش سالها هزینه کرده، برای مارکتینگش، توسعه اش و الآن تمام اون هزینه، بشکل بکاپ هستش و اگه کسی به هر علتی این بکاپ رو به شما نده و از بین بره، باید جوابگوی این سالها هزینه ی شما باشه، بنابراین دلیلی نداره بی احترامی کنین. چون با بی احترامی کردن، قانونا شما مبلغ دویست هزار تومن باید به اون فرد بپردازین. و طرف دوم هم با راه اندازی یک سایت یا شرکت، به خودش اجازه ی قانونگذاری داده. من فکر میکنم هر دو طرف دارید مغالطه میکنید.
اکانت شما مسدود نشده. احتمالا، بخاطر مسایل اینترنتی نتونستین کانکت بشین. فردا چک کنید، احتمالا مشکلی تو لاگین نداشته باشید.
درود
حساب کاربری ایشان به خاطر توهین هایی که به پشتیبان سایت ما کرده است مسدود شده است و البته سرور ایشان توسط دیتاسنتر بخاطر ابیوز مسدود شده است و ایشان مارا مسئول بسته شدن ای پی میداند !
ما دیشب ساعت 2 بامداد ابیوز را دریافت کردیم و همون موقع برای ایشان تیکت باز کردیم ولی ایشان ظهر امروز پاسخ تیکت را دادند و این وقفه باعث بلاک شدن ای پی شده است ولی ایشون فردی بی منطق و پررو است که بجای اینکه از ما ممنون باشد که اون تایم کارشون رو پیگیری کردیم مارو متهم کرد که نت اسکنی انجام نشده است و مرحله بعد مارو مقصر نت اسکن تشخیص داد و مرحله بعد هم مارو متهم به اختلال عمدی در سرویس کرد! واقعا خنده داره کاربر میخواد برای ما تعیین تکلیف کند و مارو تهدید میکند و بخودش اجاره میده توهین کند!
ایشون اگر یکم مودب تر بود مشکلشون به اینجا ختم نمیشد.
ما دیگر پاسخ ایشان را نخواهیم داد و ایشان هم میتواند هرجا که صلاح میداند تشریف ببرد و شکایت کند.