نقل قول نوشته اصلی توسط SV24.CO نمایش پست ها
سلام
دوستان بنده یک سرور مجازی از سایت abarserver.net گرفته بودم که به دلیل ابیوز نت اسکن ظاهرا آی پی بسته شده و صاحب سایت به دلیل عصبانیت بسته شدن آی پی بکاپ رو به من نداد و اکانتم رو هم از سایتشون پاک کرده که نتونم پیگیری کنم.
چکار میتونم بکنم دوستان؟
درود
اکانت شما به خاطر عصبانیت بنده و همکارانم بسته نشده است ، بلکه بخاطر توهین و تهدیدهایی که در تیکت انجام دادید بسته شده است.
پیگیری ابیوزهای دریافتی روال هر روزه کاری ما است و یک مساله روتین در شرکت ما است و ما حساب کاریری هیچ کس را بخاطر ابیوز نمیبندیم و تا جایی هم که بتوانیم با کاربران همکاری میکنیم تا مشکل سریعتر رفع گردد ولی مشکل اینجاست که شما اصلا دریافت ابیوز را قبول نداشتید و ما را مسئول این مشکل دانستید و همچنین مارا متهم به ایجاد اختلال عمدی در سرویس تون کردید!
توصیه میکنم یکبار دیگر قوانین سرویس دهی ما را بخوانید ، به صراحت نوشتیم که نت اسکن ممنوع است ولی شما ما را مسئول مدیریت این مساله دونستید و توهین و تهدید کردید که باعث بسته شدن حساب کاربری شما شد.
مستندات لازم برای شما در تیکت ارسال شد و تمامی تیکت ها و مستندات مربوطه موجود است.
سابقه بنده و سایت ما مشخص است و شما با سفسطه و تهدید و توهین راه به جایی نخواهید برد.