-
September 30th, 2022, 04:38
هاست ایران برای ووکامرس
سلام وقت بخیر
هاست با کیفیت و سرعت عالی برای وبسایت فروشگاهی ووکامرس نیاز دارم
حتما سرور داخلی باشه که لود مناسبی داشته باشه
در حال حاضر از دو تا شرکت سیب هاست و ایران وب هاست خریدم اما از کیفیت اصلا راضی نیستم
لطفا دوستانی پیشنهاد قیمت بدن که امکان بازگشت وجه در صورت عدم کیفیت مناسب بی قید و شرط داشته باشه
-
-
September 30th, 2022 04:38
# ADS
-
September 30th, 2022, 08:14
عضو دائم
پاسخ : هاست ایران برای ووکامرس
با سلام و احرتام
میزبانی وب ایران
-
-
September 30th, 2022, 11:48

نوشته اصلی توسط
anarshia
سلام وقت بخیر
هاست با کیفیت و سرعت عالی برای وبسایت فروشگاهی ووکامرس نیاز دارم
حتما سرور داخلی باشه که لود مناسبی داشته باشه
در حال حاضر از دو تا شرکت سیب هاست و ایران وب هاست خریدم اما از کیفیت اصلا راضی نیستم
لطفا دوستانی پیشنهاد قیمت بدن که امکان بازگشت وجه در صورت عدم کیفیت مناسب بی قید و شرط داشته باشه
درود
چرا از گزینه مرجوع وجه بی قید و شرط سیب هاست استفاده نمیکنید؟
با توجه به اینکه هیچ تیکتی مبنی بر نارضایتی دریافت نکردیم (به استثنای اختلالات اخیر) و اینکه هنوز هاست ووکامرس رونمایی نشده، لطفا دامنه سرویستون رو خصوصی کنید تا دلیل عدم رضایت شما بررسی بشه.
موفق و پیروز باشید.
ویرایش توسط tpark : September 30th, 2022 در ساعت 12:06
-
-
September 30th, 2022, 14:00
عضو انجمن
با سلام و احترام .
هاست وردپرس ایران
-
-
September 30th, 2022, 14:10
با سلام و احترام
از ایران در خدمتتون هستیم
یک هفته هم بازگشت وجه داریم
میتونید تست کنید رضایت نداشتید خریداری نکنید
هاست وردپرس
ویرایش توسط webhostyab : September 30th, 2022 در ساعت 14:11
اردرهاست ارائه دهنده خدمات:
هاست میزبانی و دامنه، هاست دانلود، نمایندگی هاست، سرور مجازی، طراحی سایت
دارای نماد 2ستاره
orderhost.net
-
-
September 30th, 2022, 17:46
درود
تیکت زدم جواب دادن که فعلا به دلیل محدودیت از سمت زیرساخت و ... اختلال هست بعدا درست میشه در حالیکه من از شرکت هاستینگر سرویس دارم و در شرایط معمولی کیفیتش عالیه و هاست ایران رو برای شرایط الان نیاز دارم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
tpark
درود
با توجه به اینکه هیچ تیکتی مبنی بر نارضایتی دریافت نکردیم (به استثنای اختلالات اخیر) و اینکه هنوز هاست ووکامرس رونمایی نشده، لطفا دامنه سرویستون رو خصوصی کنید تا دلیل عدم رضایت شما بررسی بشه.
موفق و پیروز باشید.
تیکت زدم جواب دادن که فعلا به دلیل محدودیت از سمت زیرساخت و ... اختلال هست بعدا درست میشه در حالیکه من از شرکت هاستینگر سرویس دارم و در شرایط معمولی کیفیتش عالیه و هاست ایران رو برای شرایط الان نیاز دارم
-
-
September 30th, 2022, 18:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tpark
درود
موفق و پیروز باشید.
دوست عزیز، من بعید میدونم از سمت ارایه دهنده مشکلی وجود داشته باشه. علتش این هستش که معمولا علت کندی سرعت سایت ها، از سمت نرم افزار تحت وب خود مشتری هاست. انقدر این سایت های مشتری ها بعضیاشون افتضاح بالا اومده، که ان جین ایکس به تنهایی کافی نیست و نیاز به لایت اسپید پیدا میکنن. خیلی عجیب شده وضعیت برنامه نویسی پروژه ها تو ایران.
قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
-
-
September 30th, 2022, 20:33

نوشته اصلی توسط
anarshia
درود
دوست عزیز،
سرویس های ایران اختلال دارند.
سرویس های خارج ایران اختلال ندارند ولی به دلیل ایران اکسس بودن مشکل دسترسی برای ایرانیان دارند.
برای مرجوع وجه باید به واحد مالی تیکت جدا ارسال کنید.

نوشته اصلی توسط
demonvictor
دوست عزیز، من بعید میدونم از سمت ارایه دهنده مشکلی وجود داشته باشه. علتش این هستش که معمولا علت کندی سرعت سایت ها، از سمت نرم افزار تحت وب خود مشتری هاست. انقدر این سایت های مشتری ها بعضیاشون افتضاح بالا اومده، که ان جین ایکس به تنهایی کافی نیست و نیاز به لایت اسپید پیدا میکنن. خیلی عجیب شده وضعیت برنامه نویسی پروژه ها تو ایران.
بله متاسفانه DNS ها ، SSL ها و ... در سرویس های داخلی اختلال و مشکل اساسی دارند و API Request ها اغلب خطای Timeout برمیگردانند.
سرورهای ما همگی لایت اسپید با بهترین پیکربندی هستند، همانطور که مستحضر هستید اختلالات باعث بروز برخی مشکلات برای ما و بیشتر مشتریان شده.
متاسفانه در این بین برخی با بی معرفتی تمام در این اوضاع سخت کام ما و همکارانمون رو که این روزها خیلی بیشتر از روزهای عادی در حال تلاش برای حفظ کیفیت و برقراری سرویس ها هستیم تلخ تر می کنند.
موفق و پیروز باشید.
-