نقل قول نوشته اصلی توسط saeidr88 نمایش پست ها
عارضم خدمت دوست عزیزم که بله بدون اس ام تی پی هم میشه ارسال کرد.
نرم افزاری وجود داره که سرور مجازی رو تبدیل به لوکال هاست میکنه و میتونید با وارد کردن 127.0.0.1 بدون هیچ گونه یوزر و پسوردی ارسال رو انجام بدین و در اون صورت سرور مجازی تبدیل میشه به اس ام تی پی سرور با این مورد فقط نهایتا 100 تا 150 ایمیل بصورت درست ارسال میشه و بقیه ریپورت میشه و تحویل داده نمیشه .
بله علت استفاده از سرور مجازی اینه که ما از برنامه ویندوزی برای ارسال ایمیل استفاده میکنیم و بانک ایمیل رو آپلود میکنیم داخل برنامه و smtp ست میکنیم روی برنامه و با زمان بندی ارسال رو انجام میدیم
ارسال ایمیل، به هرحال از طریق اس ام تی پی داره انجام میشه. سرور لوکالتون هم اگه با نصب یک نرم افزار بتونه ایمیلی ارسال کنه، این به معنی این هستش که داره اس ام تی پی رو راه اندازی میکنه روی سرورتون.

خب شما یه ارتباط برای من بفرستین، صحبت کنیم، میشه بدون نیاز به سرورمجازی، عملیات ارسال این ایمیل هارو کاملا اتوماتیک حتی در زمانبندی های مشخص گذاشتش و از روی همون هاست اس ام تی پی تون ارسال انجام بشه. بشرطی که این بانک ایمیل رو همینطور که الآن گفتین واقعا بهش دسترسی داشته باشین.
مورد بعدی هم اینه که من دارم روی یک پروژه ای کار میکنم که کارش استخراج یکسری ادرس ایمیل های بخصوص برای یک سری افراد مشخص هستش. شاید بتونیم باهم کار کنیم.