نقل قول نوشته اصلی توسط eeeweb نمایش پست ها
چند تا سوال لطفا
1 - ممنون الان چگ گردم روش تغییر پورت rdp را در گوگل پیدا کردم فقط خواستم بدونم این تغییر پورت rdp را باید در ویندوز vps انجام بدهم درسته ؟
2 - من فقط میخواهم امنیت در مثلا login به ایمیل و دیگر اکانتها از طریق مرور گر مثل google chrome حفظ بشود و کسی نتونه پسورد را بفهمه
3 - اگر فایلی دانلود کنم روی vps آنوقت چی ؟ آیا مدیر سرور میتونه فایل را چک کنه ؟ اگر میتونه روش جلوگیری هم داره که متوجه نشود ؟
4 - فرمودید بعدش لاگ اوت کنیم - خوب اگر لاگ اوت کردیم بعدا میتونیم دوباره وارد vps بشویم ؟
دوست عزیز، شما داری میپرسی که چیکار کنی که مدیر سرور نتونه از فعالیت هات روی سرورمجازی، سواستفاده کنه. چه ربطی به تغییر پورت داره؟ شما سوال در مورد تغییر پورت میپرسی، در صورتی که مشکلت اصلا یک چیز دیگه ست. تغییر پورت فرض بفرما شما انجام دادی. اینکه شمارو امن نمیکنه در برابر ارایه دهنده دوست عزیز.
شما اگر میخوایی از سمت ارایه دهنده ات امن باشی، اولا محتوات رو انکریپت شده نگهدار. نرم افزار های حذف لاگ استفاده کن. سرچ های مرورگرت رو با پرایوت تب انجام بده. دنبال تغییر پورت چیه. شما دنبال کارهایی باش که از سمت ارایه دهنده ات امن باشی.