سلام
یک اکانت هات فایل خریداری کردم چیزی که لازم داشتم دانلود کردم
الان ۶۰۰ گیگ دیگه داره
برای شما دوستان عزیز
فقط اکانت رو ادیت نکنید که بقیه دوستان استفاده کنندکد HTML:http://hotfile.com/ user : nimaxx pass : nimaxx
تشکر از همه
سلام
یک اکانت هات فایل خریداری کردم چیزی که لازم داشتم دانلود کردم
الان ۶۰۰ گیگ دیگه داره
برای شما دوستان عزیز
فقط اکانت رو ادیت نکنید که بقیه دوستان استفاده کنندکد HTML:http://hotfile.com/ user : nimaxx pass : nimaxx
تشکر از همه
شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا |دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@
با ip های مختلف اگه برید بلاک میشه
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
درسته لطفا روی دانلود منیجر ست کنید که ای پی یکی باشه
حالا دیگه کاریش نمیشه کرد هرکی زود تر استفاده کنه برنده هست![]()
شرکت امن افزار دریا (دریا هاستینگ) با بیش از 6 سال سابقه فعالیت در حوزه میزبانی وب | دارای رک اختصاصی و نمایندگی دیتاسنتر کلوجیکا |دارای نماد اعتماد الکترونیک | تلگرام : Daryahosting@
والا من که تست کردم وارد نمیشه
کسی شیطونی کرده؟
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
Bad username/password combination. .
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
تشکر از دوستان که به دقیقه نکشیده پسورد رو عوض کردن
(واقعا زشته و خجالت داره)
اخه واسه چی عوض میکنید؟
ایمیل رو که نمیتونید چنج کنید
اقا این رو درست کن یوزر و پسورد رو برام پخ کن چندتا فایل دارم دانلود کنم
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
چه آدمایی پیدا میشن . حروم که میگن دقیقا همین موارد هست . حالا چند نفری استفاده کنیم چی میشه ؟ 600 گیگ رو اصلا میتونید تنهایی دانلود کنی ؟
دوستان به تاپیک لیچر که زدم مراجعه کنید اونجا لیچر های پرمیوم پست می کنم استفاده کنید
یک چیزی که من تو ایران بهش رسیدم اینه که مال مفت دست کسی ندی ظرفیت ندارند!! یکبار یک بچه 2 ساله رو دیدم کنار خیابون تنها ایستاده تا 500 متریشم هیچ کسی نیست!! ترسیدم گفتم ماشین میزنتش. دستش رو گرفتم ببریم پلیس هنوز 100 متر نرفته یکدفعه یکی از آنور خیابون بدوبدو امد طرف من آی *** بچم رو ***ید!!! فکر کردم دوربین مخفی هست اما نه کم مونده بود به جای اینکه بچه بدیم پلیس خودمون رو بگیرند!! برای همین از همون موقع دیگه خوبی به این جماعت نیومده و نخواهد آمد!!
تشکر از دوستان که به دقیقه نکشیده پسورد رو عوض کردن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)