جناب 1eng.ir چی شد نتیجه تست امنیتی؟؟
---------
چه جالب 120-30 تا پستام کم شده![]()
دنیا که به کار ناکسان راضی شد گوساله بمرد و کره خر قاضی شد
قصد بر تمسخر و جسارت نباشه، اما این کاری که شما می خوای بکنی، بیشتر شبیه خاله بازیه، تا Pentest!!!!!!
از یک سرور هاست بگیری انگار یکی برات درو باز کرده ، نفوذ یعنی خودت وارد بشی :دی
احیانا اسپمر ها جدیدا این طوری صاحب هاست 1 روزه مجانی میشن؟؟؟
که ظرف یه ساعت smtp شو ددر دودور کنن
یکی همین طوری زد به سرور من!!!منم
بعدش
پدر من : اولش که شما باید با کسی که اکسز داده سرور رو اسکن کنی قرارداد رفع مسولیت حقیقی و حقوقی ببندی
که امروز اسکن کردی یارو 58 سال دیگه سرورش فنا شد نیاد یقتو بچسبه بگه تو بودی!!
در ضمن کسی نمیآد به کسی که نه شرکتی داره نه شماره ثبت نه حتی یه تلفن هم گذاشته اسکن سرور بده!
در ثانی شما اگه تخصص داری مدارک میزاری مثلا مدرک کاریت چیه؟ شبکه رو چقدر واردی؟ مدارک ویندوز یا سیسکو ؟
وب سایت؟ شماره پشتیبانی؟ نمونه کارای قبلیت مثلا امن کردن فلان سرور دولتی و شرکتی که طرف زنگ بزنه اونجا از مسول انفورماتیکش بخواد کار و هویت شما رو تایید کنه!
پس توصه من به تو : اگه تو این کاری اول پیش نیازاشو که بالا گفتم تهیه کن بعد بیا اینجا که تو این کار اگه درست کار کنی سود آوری مالی خوبی هست
موفق باشی![]()
ویرایش توسط r3z4 : January 10th, 2011 در ساعت 19:33
فعلا همه ترسیدن هاستینگ یعنی این خودتون هم میدونید چقدر امنیت پایینی دارند یه مشت بچه 17 ساله اومدن هاستینگ زدن![]()
خندیدیم![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
اگه کارت رو ندیده بودم تایید نمی کردم
آقا طرف حسابتون مورد تایید هستش این قدر مسخره اش نکنید
در موردش بیشتر توضیح نمی تونم بدم چون گفتن نگو
کلا بی وفایی!
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
خیلی با حال بود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)