نقل قول نوشته اصلی توسط keyhan7 نمایش پست ها
سلام من میخام برای سیستم چت داخل برنامه اندروید از سوکت استفاده کنم قبلا شنیدم نمیتونم از هاست استفاده کنم و باید سرور بگیرم یا این درسته لطفا در این زمینه منو روشن کنید

کلا اپلیکیشنای چتی که الآن هست، هیچکدوم وب سوکت نیستن. استفاده از این اپلیکیشنا، روی هاست، مشکل ایجاد میکنه. اما اون پروژه هایی که، از وب سوکت استفاده میکنن، هیچ مشکلی رو ایجاد نمیکنه. تازه فشارش نسبت به سایت هایی که با وب سرویس پیاده سازی میشن هم کمتر هستش. فقط باید حتما، اجازه ی ست کردن یه سری هدرا به وب سرور رو داشته باشیم. همین!

نکته دیگه ای هم که هستش، باید بتونیم از دیتابیس redis استفاده کنیم. بنابراین من فکر میکنم کمتر هاست اشتراکی این امکانات رو بهمون بده. چون اکثر هاستینگ ها، دانش امنیتی ندارن، نمیتونن دسترسی ترمینال رو باز کنن. ولی یه چندتا هاستینگ من میشناسم که واقعا خودشون امنیت کارن و تمام سرویس هاشون، دسترسی ترمینال باز هست. اصلا یه چیز مسخره ایه که دسترسی ترمینال رو بستن. چون الآن دیگه تمام وب سایت های امن، اتفاقا از طریق فریم ورک ها و برنامه هایی که احتیاج به ترمینال دارن، روی هاست ها دارن پشتیبانی میشن. بجز ایران. تهیه کردن سرورمجازی هم، باید حتما از یه شرکت خوب تهیه کنی. چون باید اون فرد، این دانش رو داشته باشه که حداقل حتی شده بگه انقدر پول بده، تا برات مشکلتو روی سرور حل کنم. عموما این دانش های پیاده سازی فنی رو ندارن و اکتفا میکنن به این که پشتیبانی پیاده سازی نداریم. بنابراین شما هرچقدر هم که بخایی بهشون پول بپردازی، کاری پیش نمیبره. اگه داری از پایتون و جنگو چنل برای پیاده سازی وب سوکت استفاده میکنی، حتما یه شماره تماس برای من بفرست، شماره ی منو داشته باشی، میتونی جایی چیزی به مشکلی خوردی، یه آمار از من بگیری.