-
April 4th, 2022, 20:19
معرفی هاست پر سرعت
سلام ، برای ایجاد یک سایت آموزشی وردپرس نیاز به معرفی هاست دارم. احتمالا فضایی بیشتر از 2 گیگ احتیاج نخواهم داشت.
احتمالا محتوای سایت از متن و عکس فراتر نخواهد رفت و نیاز به یک هاست پر قدرت دارم که سرعت باز شدن صفحات سایت حداقل ممکن باشه.
مشتاق هستم دوستان دیگه هاست های خوب رو که تجربه خوب داشتن رو بهم معرفی کنن ، نه اینکه فروشنده های هاست ، هاست خودشون رو تبلیغ کنن.
لطفا هاستی که پیشنهاد میدید سابقه خوبی داشته باشه ، نه اینکه مثل خیلی از هاست هایی که توی این چند سال دیدیم سر یک ماه همه چیو جمع کنن برن.
ویرایش توسط hugo92 : April 4th, 2022 در ساعت 20:21
-
-
April 4th, 2022 20:19
# ADS
-
April 4th, 2022, 22:41
عضو انجمن
پاسخ : معرفی هاست پر سرعت
با 10 سال سابقه در خدمتتون هستیم
اطلاعات تماس در امضا
-
-
April 5th, 2022, 00:49
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hugo92
سلام ، برای ایجاد یک سایت آموزشی وردپرس نیاز به معرفی هاست دارم. احتمالا فضایی بیشتر از 2 گیگ احتیاج نخواهم داشت.
احتمالا محتوای سایت از متن و عکس فراتر نخواهد رفت و نیاز به یک هاست پر قدرت دارم که سرعت باز شدن صفحات سایت حداقل ممکن باشه.
مشتاق هستم دوستان دیگه هاست های خوب رو که تجربه خوب داشتن رو بهم معرفی کنن ، نه اینکه فروشنده های هاست ، هاست خودشون رو تبلیغ کنن.
لطفا هاستی که پیشنهاد میدید سابقه خوبی داشته باشه ، نه اینکه مثل خیلی از هاست هایی که توی این چند سال دیدیم سر یک ماه همه چیو جمع کنن برن.
با سلام
از ایران با سابقه از سال 1385 تاکنون، شرکت حقوقی، در خدمت شما هستیم.
http://www.Roobinaserver.ir
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
April 5th, 2022, 01:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hugo92
درود
چون در بخش درخواست سرویس تاپیک زدید ، امکان افر هست
سرویس های مارو مشاهده کنید ، در صورت تمایل امکان تست 48ساعته هم مهیاست ...
50درصد تخفیف ماه اول
https://sepahanserver.com/
سپاهان سرور | هاست NVMe آلمان ، هاست ایران ، نمایندگی و مستر و آلفا ریسلر پرسرعت آلمان | هاست وردپرس | ثبت دامنه ، طراحی سایت
WhatsAPP : 09037935572
-
-
April 5th, 2022, 01:56
عضو انجمن
سلام وقتتون بخیر،
با تضمین بهترین کیفیت و امکان تست 72 ساعته در خدمتتون هستیم.
سرور مخصوص وردپرس کانفیگ شده و از سی پی یو 4.5 گیگاهرتزی بهره گرفته شده.
سی پنل روی سرور اختصاصی نصب شده و بسیار سرور خلوتی هست.
در خدمتیم.
-
-
April 5th, 2022, 08:51
عضو دائم
سلام
از ایران و آلمان قابل ارائه است
میزبانی وب ایران
میزبانی وب آلمان
-