مهندسین عزیز، این حرف که قالبی که از تم فارست کرک کردین رو، نویسنده اش اومد و دیفیس کرد سایت رو، این حرف نشون میده که شما یه مشکلی با سایت ژاکت خوردین و حالا دارین، با این حرفا، پیازداغ رو زیاد میکنین.
سایت ژاکت و سایت راستچین، خیلی انتقاد بهش وارد هست. انقدر زیاد که اصلا نیازی به دروغ بستن نیست. این دوستمون که این حرف رو زد که قالبش چون از تیم فارست کرک شده، نویسنده اش دیفیس کرده، عزیزانی که این پست رو میخونن باور نکنن. به این خاطر که تم فارست، وقتی که یه قالب میخایین داخلش ادد کنین، اجازه ی گذاشتن بک دور نمیده. وقتی که قالب شما توی تم فارست به نمایش درمیاد و گذاشته میشه برای فروش، یعنی این قالب فارغ از هرگونه بک دوری هستش. بنابراین هر کسی که این قالبو کرک کنه، نویسنده ی قالب، نمیاد سایتش رو دیفیس کنه. چون هیچ دسترسی نداره.
بلکه اون کسی که قالب رو بعد از کرک داره میذاره برای فروش یا جای دیگه، چرا ممکنه، بک دور بذاره. هیچ ربطی هم به ژاکت و راستچین نداره. ازین جهت که شما ممکنه اصلا قالبی رو بخری که کرکی هم نیست. سازنده ی قالب، یه بکدور گذاشته. همین.
ازونطرف هم شما به قضیه نگاه کنین دیگه. من یه قالب رو از تم فارست میخرم. کرک میکنم. در تمام سایت های فروش قالب، این رو منتشر میکنم. داخلش هم بکدور میذارم.
پس تماما حرف دوستمون دروغ بوده اما، اما، من قبولش دارم چونکه واقعا یه مشکلی با این سایتا خورده که اینطوری داره دروغ میبنده. چون میدونم این سایتا واقعا چه مشکلاتی رو برای خریداراشون درست میکنن. نه جوابگو هستن. نه چک میکنن که بدیهی ترین امکاناتش درست کار میکنه یا نه.
یه وره دیگه ی ماجرا رو هم ببینین. یه شرکت برنامه نویسی، پول میگیره، برای مشتری قالب میخره. مشتری پول رو به این خاطر داده که این شرکت، یه تیم برنامه نویسی داره. بنابراین، اینطور سیستم های درامدی هم با این سازوکار، برای آدمای متخصص، مایه ی ضرر هستن. یعنی برای شرکت های برنامه نویسی و تیم های درست طراحی سایت، وجود سایتایی مثل راستچین و ژاکت خیلی خوبه. چون افراد سودجو رو به ناکامی میکشونه در این صنعت.