<p>
نقل قول نوشته اصلی توسط sherman2000 نمایش پست ها
جهت اخذ نمایندگی ارائه خدمات نام دامنه،لازم به توضیح می باشد که امکان اخذ نمایندگی برای اشخاص حقیقی وجود ندارد و حتما می بایست شرکت ثبت شده با زمینه فعالیت مرتبط داشته باشید.همچنین در صورت اخذ نمایندگی،برای استفاده از قرارداد می بایست قرارداد را به مبلغ 750000 تومان شارژ نمایید و تمامی نمایندگان به صورت یکسان بدون در نظرگرفتن میزان خرج آنها 25% تخفیف می گیرند که یعنی هر واحد برای آنها 6000 تومان حساب می شود.
ممنون از توضیح دقیقتون 750 هزارتومان که واریز میکنم هزینه 1 ساله ثبت دامنه هست؟ یعنی به مبلغ 750 هزار تومان میتونم در یک سال دامنه ثبت کنم؟ م</p>

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
با سلام مجدد https://www.nic.ir/applications/Reseller_Agreement.pdf نیک به شما ارزان‌تر از ۱۲ هزار تومان نمی‌دهد که مالیات هم بعدا میپردازید، ما خدمت شما نهایتا ۱۱۵۰۰ ذکر کردیم. شرایط کلی نیز از نظر قیمتی خدمت شما ذکر شد و شارژ پنل نیک هم از ۷۵۰ هزار تومان ابتدای قرار داد میباشد و باید یک سامانه ثبت دامین خودکار هم با api نیک راه اندازی نمائید همچنین شرکت حقوقی مرتبط باید باشید. اگر سوالی دارید بفرمایید مطلع باشیم ذکر میکنیم خدمت شما. بهترین کار این است که یک تماس تلفنی در ساعت اداری با خود نیک بگیرید و سوالات خود را بپرسید. موفق باشید
مگه میشه همچین چیزی نیک بهم نهایت قیمت دامنه بده 12 هزار تومان سایر نمایندگی هاش بدن 11,500 من ثبت دامنه هام حدود 11900 میفته برام بعدشم نیک برای نمایندگی ها تخفیف داره خب گرون تر میفروشه اما تخفیف داره