-
August 13th, 2021, 17:10
پیکربندی vSwitch ها در Esxi و دیتا سنتر هتزنر
با عرض سلام و وقت بخیر
از مجازی سازی Esxi استفاده میکنم . مشکلی که دارم مک آدرس هایی به سمت دیتا سنتر ارسال میشه که مربوط به من نیستند.
طی بررسی هایی که انجام دادم مشکل از اونجاست که کانفیگ vSwitch ها مشکل داره و زمانی که یک vm network جدید برای سابنت vm هاتون ایجاد می کنید اگر روی physical adapters اصلی پیاده سازی شود mac address خود VPS ها هم از سوییچ سرور رد می شود و مانیتوریگ شبکه می توانید مک آدرس vps ها را روی شبکه اصلی ببیند و برای هتزنر این مورد اختلال ایجاد می کند.
کسی در این زمینه تجربه ای داره منو راهنمایی کنه ؟
-
-
August 13th, 2021 17:10
# ADS
-
August 14th, 2021, 12:23
عضو انجمن
پاسخ : پیکربندی vSwitch ها در Esxi و دیتا سنتر هتزنر
باید ابتدا مجازی سازتون را به آخرین نسخه و پچ امنیتی موجود آپدیت کنید
سپس در تنظیمات شبکه سرور اصلی مواردی که زیادی ایجاد شده را دیلیت کنید
پالس سرور،هاستینگ و سرورمجازی، اختصاصی ازکشورهای آمریکا،آلمان،ایران وهلند*شرکت رسمی ثبت شده*بیش از 8 سال سابقه فعالیت(نماد اعتماد)
پشتیبانی |آدرس: pulseserver.net |تلگرام: @aminpulse
-
-
August 15th, 2021, 09:15
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
maysam7026
با عرض سلام و وقت بخیر
از مجازی سازی Esxi استفاده میکنم . مشکلی که دارم مک آدرس هایی به سمت دیتا سنتر ارسال میشه که مربوط به من نیستند.
طی بررسی هایی که انجام دادم مشکل از اونجاست که کانفیگ vSwitch ها مشکل داره و زمانی که یک vm network جدید برای سابنت vm هاتون ایجاد می کنید اگر روی physical adapters اصلی پیاده سازی شود mac address خود VPS ها هم از سوییچ سرور رد می شود و مانیتوریگ شبکه می توانید مک آدرس vps ها را روی شبکه اصلی ببیند و برای هتزنر این مورد اختلال ایجاد می کند.
کسی در این زمینه تجربه ای داره منو راهنمایی کنه ؟
سلام
سویتچ جدا ایجاد کنید برای ای پی های ساب نتی که خریدید و اپلینک هم بهش ندید که لایه 3 انجام بشه روتینگتون و مک آدرس ها رد نشه
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
August 15th, 2021, 12:02
سلام ، مممنون
وقتی که یک سوییج ایجاد میکنم بدون اینکه آپلینک داشته باشه . اون سرور مجازی که پورت گروپش داخل اون سوییچ هست دسترسی به اینترنت نداره .
روی کلاینت ها باید اقدام خاصی انجام بشه ؟
-
-
August 15th, 2021, 21:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
maysam7026
سلام ، مممنون
وقتی که یک سوییج ایجاد میکنم بدون اینکه آپلینک داشته باشه . اون سرور مجازی که پورت گروپش داخل اون سوییچ هست دسترسی به اینترنت نداره .
روی کلاینت ها باید اقدام خاصی انجام بشه ؟
ساب نت ای پی مگه خریداری نکردید و رو میکروتیک تنظیم نکردید؟ از طریق میکروتیکتون باید اینترنت بدید به ای پی هاتون
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2021, 13:45
@farhadhelix
سلام من هم همین مشکل رو دارم ولی میکروتیک تنظیم نکردم و راستش بلد هم نیستم و تست کردم اگه یه پورت گروپ بسازم دقیقا مثل این دوستمون مشکل اینترنت دارم واسه اون آی پی های اضافه . اگه امکانش هست با جزییات توضیح بدین که چیکار میشه کرد
-
-
September 7th, 2021, 17:12
عضو انجمن
سلام وقتتون بخیر
یک آموزش قدیمی موجود هست که میتونه کمکتون کنه:
https://www.youtube.com/watch?v=V3CHO_vskmw
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از ghasemy50 به دلیل پست مفید
-
September 7th, 2021, 18:02
این خیلیی به من میتونه کمک کنه فقط یه موردی خوندم که اگه سیستم عامل میکروتیکم کرکی باشه خودش باعث ابیوز میشه از سمت هتزنر. درسته؟ اگه جوابش اره هستش چه راهکاری میتونید پیشنهاد بدید؟
-
-
September 8th, 2021, 01:07
عضو انجمن
همه از نسخه کرک شده استفاده میکنن، اگه چنین مشکلی واقعا وجود داشته باشه میتونین از نسخه chr استفاده کنین. فقط هر ماه باید لایسنس رو ریست کنین.
-
تعداد تشکر ها از ghasemy50 به دلیل پست مفید