-
August 28th, 2021, 13:11
انتقال سایت از دایرکت ادمین
با سلام
متاسفانه لایسنس لایف تایم و دائمی دایرکت ادمین که از لایسنها گرفته بودم منقضی شده و شرکت لایسنها مدعی هست که دیگه لایسنس دائمی ارائه نمیده و بالطبع مدتی هست که سایتهام بالا نمیان. مشکلی که دارم اینه اگه بخوام کنترل پنل جدید نصب کنم ظاهرا نیاز هست مجددا سیستم عامل لود یا نصب بشه.امکان انتقال فایلها و دیتابیس ها وجود داره؟ راهنمایی بفرمایید
-
-
August 28th, 2021 13:11
# ADS
-
August 28th, 2021, 13:38
عضو دائم
پاسخ : انتقال سایت از دایرکت ادمین

نوشته اصلی توسط
m0079
با سلام
متاسفانه لایسنس لایف تایم و دائمی دایرکت ادمین که از لایسنها گرفته بودم منقضی شده و شرکت لایسنها مدعی هست که دیگه لایسنس دائمی ارائه نمیده و بالطبع مدتی هست که سایتهام بالا نمیان. مشکلی که دارم اینه اگه بخوام کنترل پنل جدید نصب کنم ظاهرا نیاز هست مجددا سیستم عامل لود یا نصب بشه.امکان انتقال فایلها و دیتابیس ها وجود داره؟ راهنمایی بفرمایید
سلام وقت به خیر
نیازی به نصب کنترل پنل جدید نیست، لایسنس جدید خریداری نمائید و با همان کنترل پنل قبلی دایرکت ادمین خود کار کنید(بکاب بگیرید یا ...)
از مکانی که سرور خریده اید پشتیبانی بگیرید این موارد را برای شما انجام دهند.
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
August 28th, 2021, 13:40
عضو دائم
سلام و عرض ادب
فقط کافیه که یک لایسنس جدید دایرکت ادمین تهیه کنید و جایگزین لایسنس قبلی کنید و نیاز به نصب مجدد یا کار خاصی دیگر نیست.
آموزش تغییر لایسنس دایرکت ادمین نیز با یک جستجو ساده قابل پیدا شدن است.
فروش سرور اختصاصی از ديتاسنتر OVH همراه با کنترل پنل مدیریت و بدون هزینه ستاپ!
-
-
September 1st, 2021, 05:47
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m0079
با سلام
یک لایسنس اشتراکی که مبلغ حدود ماهانه 20 هزار تومان هست بگیرید نصب کنید و تمام
زیاد سختی به خودتون ندید
موفق باشید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-