منم تا اونجایی که خبردارم، این طرح تو مجلس، قانونگذاری شد، بعد برای تصویب گفتن که باید یه کمیسیون تفویض بشه تا اونها رای صادر کنن. قانونگذاری هایی که مجلس انجام داده، فکر میکنم مشکل سره ماده 27 اش خوردن. چون قرارشده که اینستاگرام و گوگل و ... که تو هر کشوری دیتاسنتر میذارن و سروراشونو میذارن و قبلا ایران مخالف بوده، مثلا قبلا تلگرام میخواسته سروراشو وارد ایران کنه ایران اونموقع مخالفت کرده، حالا الآن قانونگذاری کردن که اجازه میدیم که گوگل و تلگرامو واتساپو اینا هم بیان تو ایران و دیتاسنتراشونو بزنن وو سروراشونو بیارن داخل ایران بذارن، بعد فکر میکنم کمیسیون هم هیچ رایی صادر نکرده. احتمالا سره اینکه تحریمات هست، نشه اونا دوباره بیان.

اما کمیسیون رای تصویب بهش نداد. و فکر میکنم قانونا الآن دوباره طرح برمیگرذه تو مجلس. چون مجلسم براش قانونگذاری کرده وو لایحه نوشته بنظرم دیگه مجلس تصویبش کنه. شایدم ردش کنه. شایدم تعلیق.

حیف میشه اگه اجرایی نشه.

فکر میکنم تو فرودگاه پیام هم هزینه کردن، اولین نقطه تبادل رو زدن. زیرساختاشو خیلی زحمت کشیدن آماده کردن. تصویب نشه که دیگه هیچی. با این اینترنت فعلی کار به جایی نمیبریم. ایشالله تصویب کنن.