برای افرادی که زیرساخت کسب و کار اینترنتی مردم، دستشونه و به اصطلاح(کانفیگ سرور و مدیریت سرور ...) هستن، خیلی بدهستش که، درکشون از شبکه، در همین حد باشه که اینترنت ملی به معنای ازکار افتادن تمام سایت ها در نتیجه کار نکردن سیستم عاملا، از کار افتادن سروراو... باشه.
حق هم داریم. خیلی از ما اصلا الفبای موضوع رو نمیدونیم. بایدم بیاییم اینجور مطالبو منتشر کنیم.
ماشالله اهل سرچ هم نیستیم. این نقد، به همه مونه ها. نه شخص خاصی. با اون بنده خدا هم که داره تو تاپیک پیام میده، میگه من الآن اینترنت ندارم جی پی ان زدم دارم اینجا پیام میدم بخاطر بالاترین حد از استقلال هم، این آدما هشت سال پیش خییلی بودن. خیلیییی. میرقصیدن میگفتن، از فردا میریم یه هزار تومنی میدیم ده تا یه دلاری میگیریم. اونموقع هم جمعیت خیلی زیادی، بودن. الانم ماشاللله کم نیستین. خیلی زیادین. اکثریت همون اکثریته. کم نمیشه که هیچ زیاد هم میشه. شما فکر کن اینترنت خونه ات ملی شده باید وی پی ان بزنی بیایی اینجا پیام بدی.
این افرادو فاکتور بگیریم که جمعیت زیادی هستن، ایشالله اینترنت ملی بشه، ixp بیشتری ایجاد کنیم. شاید این همه آدم که تو کار هاستینگن، تو همین انجمن، حاشیه سودشون چشمگیر بشه، حداقل بتونن یه جایگاهی داشته باشن.
شماها حاشیه سودتون بیشتر بشه، کارتون رو توسعه میدین، چارتا آدم باسواد که بیکارنو استخدام میکنین، همینطوری به شکل پنهانی، رشد میکنیم.
الآن چندساله ابرآروان داره تلاش میکنه زیرساخت لازمو برای این طرح آماده میکنه. خیلی از آدمای متخصص تو زمینه کانفیگ و امنیت سرور هستن که شماها با زدن تاپیک حذف شدن اطلاعاتشونو نداشتن بکاپو اینا تو اینجا مسخره شون کردین. ابرآروان آدمای باسوادیو استخدام کرده، کانفیگای شبکه، برنامه ها وو پروژه های خیلی خوب و دقیق رو دارن پیاده سازی میکنن، اونوقت هدف مسخره ی تاپیک و تیکه های اینجا هستن. اطلاعات پاک شده بکاپ نداشتنو ... من با جی پی ان وصل شدم برای رسیدن به بالاترین حد از استقلال و ...
ببین، شمایی که اینترنتت ملی شده وو با جی پی ان وصل شدی وو میگی دسترسی به هیچجا نداری، خیلی بالایی. داداش تو پرچمت بالاست اصلا. انقدر پرچمت بالاست که شخصا تورو تحریم کردن
خیلی از شماها ممکنه یه روزی تو خیلی از شرکت هایی که کار زیرساخت به شکل جدی میکنن استخدام بشین. ممکنه وارد ابرآروان بشین. ماه ها برای اینترنت ملی زحمت بکشین. امیدوارم اونموقع، یکسر نیایین اینجا ببینین که دارن مسخره تون میکنن.