کیفیت سرورهاشون پایینه. من 1 ساله ازشون سرور دارم.
وقتی سرور از دسترس خارج میشه دیر جواب میدن. دیر هم انلاین میشه. پنج شنبه که تیکت بزنید تا شنبه ساعت 11 جواب نمیدن.
دانش فنی نسبت به وایرشارک و سوکت ندارند یا شاید خودشون رو به اون راه میزنن. سرورشون تو خاک روسیه هست یعنی هر کسی که با وایرشارک یا سوکت پروگرمینگ کار کرده به راهتی میتونه اینو متوجه بشه ولی ip از هلند یا انگلیس خریدن و دایرکت کردن رو اون سرور. وقتی میگی سرورت تو روسیه هست میگه برو از ip هویز بگیر. خوب معلومه ای پی که اجاره میکنی از هلند باشه یا انگلیس و از خود ip هویز میگیری معلومه میزنه هلند . چون ip تو هلنده. همه این موارد جدا. خود گوگل رو هم داخل سرور باز میکنی روسیه میزنه. تویتر رو باز میکنی روسیه میزنه. یوتیوب رو باز میکنی روسیه میزنه. تاریخ و ساعت سیستم هم رو روسیه نیست که بگی اتوماتیک اونجا باشه. ویندوز تازه صفر . سایت بینگ رو باز میکنی زبان روسی باز میکنه . هر سایتی از هر جایی اونجا باز میکنی روسیه رو میاره. خوب اینم یه نشون خوب. البته 2 حالت داره یا خودشون میدونن و به اون راه زدن یا اینکه وارد نیستن و یا اینجوری به خودشون انداختن. به هر حال من تجربه 1 سال کار باهاشون رو گذاشتم. عکس و اسکرین شات هم خواستین دارم میفرستم.