صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: مشورت بسیار مهم در مورد حمله ddos به وب سایت و مشخص نشدن اطلاعات هاست و دامنه

عضو انجمن Sohan Roh آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    623
    تشکر تشکر شده 
    366
    تشکر شده در
    280 پست

Exclamation مشورت بسیار مهم در مورد حمله ddos به وب سایت و مشخص نشدن اطلاعات هاست و دامنه

با سلام و احترام و عرض ادب خدمت همه دوستان ،

من مختصر و مفید مینویسم که وقت دوستان عزیز و گرامی گرفته نشود ،

قبل از نوشتن مطلب ، خواهشمندم دوستان از بحث های حاشیه ای جدا خودداری کنند و لطف کنند ، فقط و فقط درباره موضوع تاپیک و مشورت نوشته شده راهنمایی کنند و مطلب بنویسند تا بقیه دوستانی که مشکل ما را دارند وقتی وارد این تاپیک میشوند ، مستقیم جواب خود را گرفته و دچار مشکل و سردرگمی نشوند !

ما قصد راه اندازی یک وب سایت در مورد سخت افزار و تعمیرات کامپیوتر را داریم که اطمینان داریم با توجه به رایگان بودن اطلاعات و موارد دیگر به آن حملات DDOS سنگین ، از طرف رقبا خواهد شد ،

دو مورد برای این مشکل پیشنهاد میشود ،

۱. استفاده از Cloudflare و فعال کردن WHOIS Privacy و گرفتن IP و DNS اختصاصی

۲. استفاده از یک سرویس کلود پروتکشن ، مانند شرکت سنترال هاستینگ

نظر شما دوستان درباره موارد گفته شده بالا چیست و کدام مورد بهترین ، برای جلوگیری از حملات DDOS و مشخص نشدن اطلاعات هاست و دامنه می باشد ؟

ضمنا اگر هاستینگ عالی که بتواند جلوی حملات DDOS سنگین را بگیرد ، سراغ دارید ، لطف کنید با مشخصات کامل معرفی کنید ،

سلامت و شاد و سربلند باشید ،

ممنونم.

ویرایش توسط Sohan Roh : May 12th, 2021 در ساعت 03:17

2. # ADS

عضو انجمن farhadhelix آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    448
    تشکر شده در
    384 پست

پیش فرض پاسخ : مشورت بسیار مهم در مورد حمله ddos به وب سایت و مشخص نشدن اطلاعات هاست و دامنه

سلام

مواردی که فرمودید هزینه بر هست برای اجراش . برای گرفتن پروتکشن باید حداقل ماهی 300 دلار پرداخت کنید و به تنهایی هم کافی نیست

هاست شخصی داریم ما جهت میزبانی وب سرویس های خودمون و همکاران بنده . تمایل داشتید میتونم خدمتتون از هاست شخصیمون فضا خدمتتون ارائه بدیم که مشکل دیداس نداشته باشید
    انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran

4. تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    65
    تشکر تشکر شده 
    201
    تشکر شده در
    157 پست

پیش فرض پاسخ : مشورت بسیار مهم در مورد حمله ddos به وب سایت و مشخص نشدن اطلاعات هاست و دامنه

نقل قول نوشته اصلی توسط sohan roh نمایش پست ها

قبل از نوشتن مطلب ، خواهشمندم دوستان از بحث های حاشیه ای جدا خودداری کنند و لطف کنند ، فقط و فقط درباره موضوع تاپیک و مشورت نوشته شده راهنمایی کنند و مطلب بنویسند تا بقیه دوستانی که مشکل ما را دارند وقتی وارد این تاپیک میشوند ، مستقیم جواب خود را گرفته و دچار مشکل و سردرگمی نشوند !

ما قصد راه اندازی یک وب سایت در مورد سخت افزار و تعمیرات کامپیوتر را داریم که اطمینان داریم با توجه به رایگان بودن اطلاعات و موارد دیگر به آن حملات ddos سنگین ، از طرف رقبا خواهد شد ،

۱. استفاده از cloudflare و فعال کردن whois privacy و گرفتن ip و dns اختصاصی

نظر شما دوستان درباره موارد گفته شده بالا چیست و کدام مورد بهترین ، برای جلوگیری از حملات ddos و مشخص نشدن اطلاعات هاست و دامنه می باشد ؟

ضمنا اگر هاستینگ عالی که بتواند جلوی حملات ddos سنگین را بگیرد ، سراغ دارید ، لطف کنید با مشخصات کامل معرفی کنید ،

ممنونم.

درود بر شما
    نخست باید بدونید که با توجه به تجربه ای که در این چند سال به دست آوردم، بیشتر حملات ddos بر روی وب سایت های معمولی و شرکتی روی لایه 7 انجام میشه.
    انجام ddos های لایه های پایین تر هزینه بیشتری داره و هزینه برای حلمه به یک سایت شرکتی ساده هیچ توجیه و دستاوردی نخواهد داشت.
    حملات لایه 7 میتونن با اعمال یک کانفیگ نرم افزاری خوب روی سرور دفع بشن.
    برای مثال میزبان یک سایت مطرح بودیم که روزانه تعداد زیادی حمله لایه 7 بهش میشد، ولی 99% توسط فایروال و وب سرور بلاک میشد و اصلا درخواست ها پردازش نمیشد و بار اضافی متوجه سرور نمیشد.
    به نظر من نخست حملات رو تشخیص بدید، سپس نسبت به خرید سرویس مناسب اقدام کنید.
    همانطور که همکارمون گفتند، مقابله با حملات در لایه های پایین تر مستلزم هزینه اضافی هستش.
    موفق و پیروز باشید.
    ویرایش توسط tpark : May 12th, 2021 در ساعت 11:48
    Work Hard
    Dream Big

6. تعداد تشکر ها ازtpark به دلیل پست مفید

عضو انجمن مینا-صیفی آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    958
    تشکر تشکر شده 
    1,029
    تشکر شده در
    733 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Sohan Roh نمایش پست ها

ضمنا اگر هاستینگ عالی که بتواند جلوی حملات DDOS سنگین را بگیرد ، سراغ دارید ، لطف کنید با مشخصات کامل معرفی کنید ،

central-hosting.com

عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

ما قصد راه اندازی یک وب سایت در مورد سخت افزار و تعمیرات کامپیوتر را داریم که اطمینان داریم با توجه به رایگان بودن اطلاعات و موارد دیگر به آن حملات DDOS سنگین ، از طرف رقبا خواهد شد ،

نظر شما دوستان درباره موارد گفته شده بالا چیست و کدام مورد بهترین ، برای جلوگیری از حملات DDOS و مشخص نشدن اطلاعات هاست و دامنه می باشد ؟

ممنونم.

من یک وب سایت داشتم که روی اون حملات زیادی صورت میگرفت و تجربیات خودم رو میگم

در ابتدا مشکل از هاست بود. از هر شرکتی هاست میگرفتم اذیت میشدم. ۱۰ تا شرکت هاستینگ هم تست کردم. در نهایت وقتی رفتم روی هاست دی‌ال مشکلاتم برطرف شد و واقعا راضی هستم

اگه روی هاست ایران از Cloudflare استفاده کنید ممکنه سرعت بارگزاری سایت واسه کاربران ایرانی کم بشه. من دنبال راه حلش نرفتم ولی سایت سون‌لرن الان همین کار رو کرده

بعضی شرکت ها هم میبینم از ابرآروان استفاده میکنند. ولی من خوشم نمیاد وقتی سایت بخواد باز بشه قبلش روی اون تبلیغ ابرآروان بیاد...
    دوستدار کتاب بلیان

9. تعداد تشکر ها از سیدرضا بازیار به دلیل پست مفید

عضو جدید soheil.hidd3n آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    44 پست

ممنونم.

خارج مباحث mitigatoin که رو کل نت هست
    مطمن باشید وب اپلیکیشن و وب سرور آسیب پذیر نباشه یا کنترل سرویس داشته باشید مثل SMS
    بستگی به سرویس شما داره اگر سرویس ازش در میارید یک سرور بگیرید که DDOS protection دیتاسنتر بده بهتون اکثر دیتاسنتر ها الان دارند ddos protection فقط تفاوت تو قیمت هاست مثلا یکی ۴۰ ترا میده n دلار یکی میگه ۵۰ ترا میدم n+2

تشکر تشکر کرده 
    623
    تشکر تشکر شده 
    366
    تشکر شده در
    280 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط farhadhelix نمایش پست ها
    سلام

مواردی که فرمودید هزینه بر هست برای اجراش . برای گرفتن پروتکشن باید حداقل ماهی 300 دلار پرداخت کنید و به تنهایی هم کافی نیست

هاست شخصی داریم ما جهت میزبانی وب سرویس های خودمون و همکاران بنده . تمایل داشتید میتونم خدمتتون از هاست شخصیمون فضا خدمتتون ارائه بدیم که مشکل دیداس نداشته باشید
    با سلام و احترامی ،

گرامی سوالات من رو جواب ندادید !

ممنونم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط tpark نمایش پست ها
    درود بر شما
    نخست باید بدونید که با توجه به تجربه ای که در این چند سال به دست آوردم، بیشتر حملات ddos بر روی وب سایت های معمولی و شرکتی روی لایه 7 انجام میشه.
    انجام ddos های لایه های پایین تر هزینه بیشتری داره و هزینه برای حلمه به یک سایت شرکتی ساده هیچ توجیه و دستاوردی نخواهد داشت.
    حملات لایه 7 میتونن با اعمال یک کانفیگ نرم افزاری خوب روی سرور دفع بشن.
    برای مثال میزبان یک سایت مطرح بودیم که روزانه تعداد زیادی حمله لایه 7 بهش میشد، ولی 99% توسط فایروال و وب سرور بلاک میشد و اصلا درخواست ها پردازش نمیشد و بار اضافی متوجه سرور نمیشد.
    به نظر من نخست حملات رو تشخیص بدید، سپس نسبت به خرید سرویس مناسب اقدام کنید.
    همانطور که همکارمون گفتند، مقابله با حملات در لایه های پایین تر مستلزم هزینه اضافی هستش.
    موفق و پیروز باشید.
    سلام و احترام ،

دوست عزیز من همه این مواردی فرمودید رو میدونم !

سوالات منو جواب ندادید !

ممنونم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط مینا-صیفی نمایش پست ها
    central-hosting.com
    سلام و احترام ،

داخل سوالاتم آوردم !

ممنونم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها
    من یک وب سایت داشتم که روی اون حملات زیادی صورت میگرفت و تجربیات خودم رو میگم

در ابتدا مشکل از هاست بود. از هر شرکتی هاست میگرفتم اذیت میشدم. ۱۰ تا شرکت هاستینگ هم تست کردم. در نهایت وقتی رفتم روی هاست دی‌ال مشکلاتم برطرف شد و واقعا راضی هستم

اگه روی هاست ایران از Cloudflare استفاده کنید ممکنه سرعت بارگزاری سایت واسه کاربران ایرانی کم بشه. من دنبال راه حلش نرفتم ولی سایت سون‌لرن الان همین کار رو کرده

بعضی شرکت ها هم میبینم از ابرآروان استفاده میکنند. ولی من خوشم نمیاد وقتی سایت بخواد باز بشه قبلش روی اون تبلیغ ابرآروان بیاد...
    با سلام و احترام ،

جواب سوالات رو نفرمودید !

ممنونم.

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil.hidd3n نمایش پست ها
    خارج مباحث mitigatoin که رو کل نت هست
    مطمن باشید وب اپلیکیشن و وب سرور آسیب پذیر نباشه یا کنترل سرویس داشته باشید مثل SMS
    بستگی به سرویس شما داره اگر سرویس ازش در میارید یک سرور بگیرید که DDOS protection دیتاسنتر بده بهتون اکثر دیتاسنتر ها الان دارند ddos protection فقط تفاوت تو قیمت هاست مثلا یکی ۴۰ ترا میده n دلار یکی میگه ۵۰ ترا میدم n+2
    با سلام و احترام ،

جواب سوالات منو نفرمودید !

ممنونم.

تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    44 پست

با سلام و احترامی ،

گرامی سوالات من رو جواب ندادید !

ممنونم.

- - - Updated - - -

سلام و احترام ،

دوست عزیز من همه این مواردی فرمودید رو میدونم !

سوالات منو جواب ندادید !

ممنونم.

- - - Updated - - -

سلام و احترام ،

داخل سوالاتم آوردم !

ممنونم.

- - - Updated - - -

با سلام و احترام ،

جواب سوالات رو نفرمودید !

ممنونم.

- - - Updated - - -

با سلام و احترام ،

جواب سوالات منو نفرمودید !

ممنونم.
    خدمتتون عرض کردم VPS از دیتاسنتری که ddos protection داره بگیرید
    وب سرور وب اپلیکشین بررسی کنید اسیب پذیر نباشه که DOS نشید
    این راه حل من هست
    اگر ns کلا بزارید روی کلاد ای پی تون اگر قبلا history نداشته باشه لو نمیره
    whoisguard فقط اطلاعات شما رو محافظت میکنه NS سعی کنید سمت کلاد باشه که ای پی سرور لو نره در نتیجه اتک مستقیم ندارید

تشکر تشکر کرده 
    623
    تشکر تشکر شده 
    366
    تشکر شده در
    280 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil.hidd3n نمایش پست ها
    خدمتتون عرض کردم vps از دیتاسنتری که ddos protection داره بگیرید
    وب سرور وب اپلیکشین بررسی کنید اسیب پذیر نباشه که dos نشید
    این راه حل من هست
    اگر ns کلا بزارید روی کلاد ای پی تون اگر قبلا history نداشته باشه لو نمیره
    whoisguard فقط اطلاعات شما رو محافظت میکنه ns سعی کنید سمت کلاد باشه که ای پی سرور لو نره در نتیجه اتک مستقیم ندارید
    سلام و احترام ،

در مورد ns و گذاشتن آن در کلاد بیشتر توضیح میدید ؟

منظورتون از کلاد ، کلود فلر است ؟

ضمنا فقط رکورد mx اگر اشتباه نکنم در کلود فلر ip رو لو میده ! راه حلی برای این مورد است ؟

ممنونم.

تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    52
    تشکر شده در
    44 پست

سلام و احترام ،

در مورد ns و گذاشتن آن در کلاد بیشتر توضیح میدید ؟

منظورتون از کلاد ، کلود فلر است ؟

ضمنا فقط رکورد mx اگر اشتباه نکنم در کلود فلر ip رو لو میده ! راه حلی برای این مورد است ؟

ممنونم.
    NS باید از جایی دامین خردید ست کنید NS کلادفلیر یا اروان
    بستگی به بیزینس شما داره کلادفلیر امکان داره با درگاه به داستان بخوره
    ip history هم باشه از دامین لو میده
    data leakage باشه تو سایت امکان لو رفتن هست فقط mx نیست ! ارور تو سایت یا اپلیکیشن

15. تعداد تشکر ها از soheil.hidd3n به دلیل پست مفید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)