-
April 20th, 2021, 13:22
راه اندازی سرویس کاهش پینگ
با سلام خدمت همه کاربران و اعضای محترم .
بنده نیاز به ساخت یک سرور کاهش پینگ و بر آورد هزینه های اولیه آن هستم و دانش ساخت آن یا حداقل همکاری با کس یا کسانی که بلد باشند این کار را به درستی و تر و تمیز انجام یدهند .
من قطعا دانش کافی همچین کاری حتی در حد کم رو ندارم و نیاز به همکاری بیشتر دارم .
به صورت کلی من میخواهم کاربران از طریق وصل شدن به سرور ایرانی با پینگ کم وصل بشن به سرور های خارج از کشور و برای این کار نیاز به تجربه ارزنده شما در این زمینه دارم که کدام سرویس ها کمترین پینگ داخلی و خارجی ممکن را دارا هستند !
و البته با پشتیبانی سریع و بی نقص ارائه دهنده در صورت وجود مشکل مانند شرکت پارس پک که واقعا نمونه است در پاسخ دهی و تا حالا سرویسی بهتر از اون ندید بودم .
اگر کسی میتواند در این زمینه راهنمایی یا کمکی انجام بده جا بسی تشکر از آن را دارم !
-
-
April 20th, 2021 13:22
# ADS
-
April 20th, 2021, 15:20
عضو جدید
پاسخ : راه اندازی سرویس کاهش پینگ

نوشته اصلی توسط
t-51
با سلام خدمت همه کاربران و اعضای محترم .
بنده نیاز به ساخت یک سرور کاهش پینگ و بر آورد هزینه های اولیه آن هستم و دانش ساخت آن یا حداقل همکاری با کس یا کسانی که بلد باشند این کار را به درستی و تر و تمیز انجام یدهند .
من قطعا دانش کافی همچین کاری حتی در حد کم رو ندارم و نیاز به همکاری بیشتر دارم .
به صورت کلی من میخواهم کاربران از طریق وصل شدن به سرور ایرانی با پینگ کم وصل بشن به سرور های خارج از کشور و برای این کار نیاز به تجربه ارزنده شما در این زمینه دارم که کدام سرویس ها کمترین پینگ داخلی و خارجی ممکن را دارا هستند !
و البته با پشتیبانی سریع و بی نقص ارائه دهنده در صورت وجود مشکل مانند شرکت پارس پک که واقعا نمونه است در پاسخ دهی و تا حالا سرویسی بهتر از اون ندید بودم .
اگر کسی میتواند در این زمینه راهنمایی یا کمکی انجام بده جا بسی تشکر از آن را دارم !
سلام
تاپیک جای اشتباه زدید
ولی در کل کلیت قضیه
همه چی بستگی به پورت پهنای باند سرور ایران و خارج داره
روی سرور ایران سرویس کانفیگ میشه تونل بین سرور ایران و خارج ایجاد میشه روت کلیه کلاینت هایی که به سرویس ایران وصل شدن به خارج تشکیل میشه
کلیت کار همه دیتاسنترهای ایران قبول نمیکنن ممکن سرور ایران شما بسته بشه به هر دلیلی
بهترین سرور سمت خارج آلمان و ترکیه هست
سوال بیشتر داشتید تلگرام پیغام بدید
-
-
April 21st, 2021, 16:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soheil.hidd3n
سلام
تاپیک جای اشتباه زدید
ولی در کل کلیت قضیه
همه چی بستگی به پورت پهنای باند سرور ایران و خارج داره
روی سرور ایران سرویس کانفیگ میشه تونل بین سرور ایران و خارج ایجاد میشه روت کلیه کلاینت هایی که به سرویس ایران وصل شدن به خارج تشکیل میشه
کلیت کار همه دیتاسنترهای ایران قبول نمیکنن ممکن سرور ایران شما بسته بشه به هر دلیلی
بهترین سرور سمت خارج آلمان و ترکیه هست
سوال بیشتر داشتید تلگرام پیغام بدید
هر تونلی برقرار بشه اوکی هستش ؟؟
بعدش ای پی کلاینت ها مثلا 192.1680.0/24 روت میشه به سمت ای پی کشور دوم درسته ؟
-
-
April 21st, 2021, 20:09
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
milad221
هر تونلی برقرار بشه اوکی هستش ؟؟
بعدش ای پی کلاینت ها مثلا 192.1680.0/24 روت میشه به سمت ای پی کشور دوم درسته ؟
بستگی به نوع سیستم عامل داره
بله
-
-
April 22nd, 2021, 09:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
soheil.hidd3n
بستگی به نوع سیستم عامل داره
بله
برای میکروتیک شما چه تونلی رو پیشنهاد میدید ؟
-
-
April 22nd, 2021, 13:07
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
milad221
برای میکروتیک شما چه تونلی رو پیشنهاد میدید ؟
IP tunnel آموزش از سایت میکروتیک ببینید
-
تعداد تشکر ها از soheil.hidd3n به دلیل پست مفید