باعرض سلام خدمت شما ، یک هاست قوی جهت بات تلگرام لازم داشتم...
حداقل منابع مورد نیاز :
Entry Processes : 300
RAM : 3GB
HDD : 4GB
CPU: 2core
I/o : 5Mb/s
باعرض سلام خدمت شما ، یک هاست قوی جهت بات تلگرام لازم داشتم...
حداقل منابع مورد نیاز :
Entry Processes : 300
RAM : 3GB
HDD : 4GB
CPU: 2core
I/o : 5Mb/s
والا بنده نفهمیدم شما کی میتونید ارائه بدید کی نمیتونید ! توی تاپیک میگید داریم میایم بگیریم میگید نداریم ولی داریم کانفینگ میکنیم و تا یک روز دیگه امادس ولی بعد3 روز خبری نیست بعد میایم اعتراض میکنیم که 3 روز معطل کردید طلب کارم میشید که چرا میایم اعتراض میکنیم :|
یاد چند سال پیش افتادم که هاستینگ هایی بودن که اگه تو انجمن اعتراض میکردی بهشون پول و اطلاعاتتت رو گرو میگرفتن و دسترسیت رو مسدود میکردن تا هم حرفت رو پاک بکنی و هم معذرت بخوای !!
اردرهاست ارائه دهنده خدمات:
هاست میزبانی و دامنه، هاست دانلود، نمایندگی هاست، سرور مجازی، طراحی سایت
دارای نماد 2ستاره orderhost.net
مجدد توی همین تاپیک هم عرض میکنم 3 روز پیش طبق افرتون پیام دادم ولی شما گفتید ربات روی سرور ممنوع هست ! سرور رباتمون رو چون مشتری نداشت جمع کردیم ولی داریم راه اندازی میکنم و فردا راه اندازی میشه ! بنده هم قبول کردم ... فرداش هرچی پیام دادم جواب ندادین تا 12 شب اومدین گفتید دایرکت ادمین داریم اگه بخوای ! بنده گفتم ترجیح سی پنل هست گفتید سرور مشکل لایسنس داره فردا درستش میکنیم ! فرداش باز پیام دادم جواب ندادین و اخر شب اومدین پیام دادین که هنوز اماده نشده و.... رفتید ! امروز هم که بنده اعتراض کردم سر اینکه بنده 3 روز انتظار کشیدم حتی پاسخ درستی هم ارائه نشده بهم طلب کارانه پیام دادین به بنده !
حرفی برای زدن با امثال شما ها نیست مدل های مختلفیش رو توی این انجمن همیشه دیدیم... گروگان گیر ها ، طلب کاران ، تابستانه ها ، حالا هم کرونایی ها ... میگذرد ...
شما نیز نگران تاپیک زدن بنده نباشید هزینه سرور های اینجارو شما قرار نیست بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)