-
March 8th, 2021, 13:56
اتصال مودم td-lte به شبکه
سلام وقت همگی بخیر!
ما یک شبکه داریم که با یک مودم adsl و فقط از طریق کابل lan به اینترنت متصل هست و یک مودم TD-LTE داریم که فقط برای اینترنت استفاده میشه و کلا 3 نفر به این مودم با لپ تاپ دسترسی دارند!! الان میخوام با همین مودم TD-LTE به یکی از این کاربران دسترسی بدم چون لپ تاپ پورت lan نداره!! پیشنهاد شما چیه؟؟
-
-
March 8th, 2021 13:56
# ADS
-
March 9th, 2021, 10:24
عضو دائم
پاسخ : اتصال مودم td-lte به شبکه
سلام
این با وایرلس متصل کنید
-
-
March 10th, 2021, 12:02
سلام مشکل اینجاست که این مودم td-lte داخل شبکه نیست !! فقط برای اینترنت استفاده میشه
-
-
March 10th, 2021, 15:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kurosh-AM
سلام وقت همگی بخیر!
ما یک شبکه داریم که با یک مودم adsl و فقط از طریق کابل lan به اینترنت متصل هست و یک مودم TD-LTE داریم که فقط برای اینترنت استفاده میشه و کلا 3 نفر به این مودم با لپ تاپ دسترسی دارند!! الان میخوام با همین مودم TD-LTE به یکی از این کاربران دسترسی بدم چون لپ تاپ پورت lan نداره!! پیشنهاد شما چیه؟؟
کامل تر باید توضیح بدید
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
-
March 10th, 2021, 15:51
ببینید مهندس ما یک شبکه داریم که فقط با کابل lan میشه بهش کانکت شد و اگر لپ تاپی باشه ک این پورت رو نداشته باشه امکان اتصال نیست چون شبکه ی ما وایرلس نیست.الان یک لپ تاپ هست که باید به شبکه وصل بشه. الان فقط میخوام بدونم که مثلا میشه براش پورتی تعریف کرد که کاربر بتونه داخل شبکه بشه یا خیر
-
-
March 10th, 2021, 18:05
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kurosh-AM
ببینید مهندس ما یک شبکه داریم که فقط با کابل lan میشه بهش کانکت شد و اگر لپ تاپی باشه ک این پورت رو نداشته باشه امکان اتصال نیست چون شبکه ی ما وایرلس نیست.الان یک لپ تاپ هست که باید به شبکه وصل بشه. الان فقط میخوام بدونم که مثلا میشه براش پورتی تعریف کرد که کاربر بتونه داخل شبکه بشه یا خیر
سلام
خوب یه کارت شبکه usb برای این لپ تاپ بگیرید
قیمتش بین 150 تا 700 ت هست
اگر دائمی می خواید برند d-link هست تو بازار که پورت گیگ هست و حدود 600 هزار تومان
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2021, 11:26
من میخواستم این کار رو نکنم !! از لحاظ ظاهری زیاد قشنگ نمیشه !! این مودم TD-LTE بیشتر برای مهمان استفاده میشه که برای شرکت میان!! میخواستم بدون اینکه این مودم رو به یه access point برای شبکه تبدیل کنم یجوری فقط برای همین لپ تاپ استفاده کنم ولی نمیشه مثل اینکه
-
-
March 15th, 2021, 19:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kurosh-AM
خب فرمودید بالاتر که یک مودم wireless هم دارید . مشکل چیه دقیقا؟
در ارتباط باشید باید توضیحات تکمیلی بدید که بتونم راهنماییتون کنم و نقشه شبکتون رو کامل بدونم .
انجام کلیه امور تخصصی روتر های میکروتیک | طراحی و پیاده سازی شبکه و راه کارهای اجرایی | امنیت شبکه و راه کارهای مقابله با دیداس | Whatsapp : 09125803584 | Telegram : http://t.me/tsiran
-
تعداد تشکر ها از farhadhelix به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2021, 12:22
مهندس اجازه بدید که کامل برای شما توضیح بدم!! ما یک شبکه داریم با 30 کلاینت که کاملا به صورت lan به شبکه متصل هستند و هیچ مودم wireless نداریم !! سه تا لپ تاپ هم هست که پورت lan دارن و به شبکه متصل هستن !! یک مودم td-lte داخل شرکت موجود هست که فقط برای مهمان ها استفاده میشه و هیچ ارتباطی با شبکه نداره!! الان در حال حاضر دو لپ تاپ جدید داریم که پورت lan نداره و میخوام به شبکه متصل کنم و تا حد امکان نمیحوام که از کارت شبکه usb استفاده بشه !! توضیحات کامل بود یا خیر؟؟
-
-
March 16th, 2021, 16:09
عضو انجمن
-