-
February 27th, 2021, 22:18
مشاوره برای راه اندازی مغازه
سلام خسته نباشین دوستان
قصد جا به جایی مغازم رو دارم ، تعمیرات و فروش کامپیوتر انجام میدم ، موقعیت فعلی مغازه خیلی خوب نیست با توجه به شرایط بیماری دانشگاه و مدارس نزدیک مغازه کلا تعطیل هستن و درامد مغازه خیلی کم شده
یه مغازه دیگه دیدم برای اجاره موقعیتش خوبه بر خیابون اصلی ترددش خوبه ، فقط تنها مشکل اینه 100 متر پایینتر یه مغازه خرده فروشی لوازم کامپیوتر هست .نسبت به این مغازه که قصد اجارشو دارم موقعیتش ضعیفتره ، کسب و کارشم نمیدونم رونقی داره یا نه.
حالا به نظرتون چیکارکنم ؟ این مغازه رو اجاره کنم ؟ ممکنه بعدا صاحب مغازه که 100 متر پایینتره مشکلی برام ایجاد کنه ؟ زیر آب زنی منظورمه
اصلا فایده ای داره دوتا مغازه کامپیوتری با این فاصله نسبت به هم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
-
-
February 27th, 2021 22:18
# ADS
-
February 28th, 2021, 08:20
پاسخ : مشاوره برای راه اندازی مغازه

نوشته اصلی توسط
Msorenap
سلام خسته نباشین دوستان
قصد جا به جایی مغازم رو دارم ، تعمیرات و فروش کامپیوتر انجام میدم ، موقعیت فعلی مغازه خیلی خوب نیست با توجه به شرایط بیماری دانشگاه و مدارس نزدیک مغازه کلا تعطیل هستن و درامد مغازه خیلی کم شده
یه مغازه دیگه دیدم برای اجاره موقعیتش خوبه بر خیابون اصلی ترددش خوبه ، فقط تنها مشکل اینه 100 متر پایینتر یه مغازه خرده فروشی لوازم کامپیوتر هست .نسبت به این مغازه که قصد اجارشو دارم موقعیتش ضعیفتره ، کسب و کارشم نمیدونم رونقی داره یا نه.
حالا به نظرتون چیکارکنم ؟ این مغازه رو اجاره کنم ؟ ممکنه بعدا صاحب مغازه که 100 متر پایینتره مشکلی برام ایجاد کنه ؟ زیر آب زنی منظورمه

اصلا فایده ای داره دوتا مغازه کامپیوتری با این فاصله نسبت به هم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
=================================================
خدمات کامپیوتری به علت گرانی قطعات مشتری هاش خیلی کم شده پیشنهاد میکنم کلا بزنید تو کار سوپری چون ملت این روزها فقط برای شکمشون خرج میکنند ...
-
-
March 2nd, 2021, 17:28
پاسخ : مشاوره برای راه اندازی مغازه
چاپ و طراحی جعبه پیتزا مناسب برای مغازه های فست فود لطفا برای دریافت قیمت اینجا کلیک کنید.
-