سلام
از دوستانی که امکان واگذاری ساب ریسلری دامنه دایرکتی دارند که آدرس آن به این شکل باشه: srsportal.com
تقاضای نمایندگی دارم. میخوام حدود سی دامنه را به آنجا ببرم. قیمت هم لطفا بدین . با تشکر
سلام
از دوستانی که امکان واگذاری ساب ریسلری دامنه دایرکتی دارند که آدرس آن به این شکل باشه: srsportal.com
تقاضای نمایندگی دارم. میخوام حدود سی دامنه را به آنجا ببرم. قیمت هم لطفا بدین . با تشکر
ویرایش توسط khudeman : January 7th, 2011 در ساعت 11:36
با سلام
ميتونيد از طريق سايت iranwhois.net اقدام کنيد.
آدرس اختصاصی هم از قابليت های خود پنل دايرکتی هستش و برای همه پنل ها فعال هستش. فقط شما بايد خودتون تنظيمات و نصبش رو انجام بديد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
تشکر آقای امیری . شما همیشه لطف داشتید . منظورم از آن آدرس ، آدرس اختصاصی نبود بلکه آدرس پیش فرض پنل را منظورم بود . چون پنلهای دایرکتی دو جور هستند . بعضی ها myorderbox.com و بعضی ها srsportal.com . چون بین این دو تا نمیشود move کرد ، نیاز به پنلی دارم که آدرس پیش فرضش srsportal.com باشه. آیا پنل شما اینگونه است؟ با تشکر
اين آدرس مربوط به دايرکتی نيست و ظاهرا مربوط به resell.biz هستش.
در اين صورت شما به پنل resell.biz احتياج داريد به احتمال زياد.Registration Service Provided By: RESELL.BIZ
Website: Domain Reseller | Low Cost Reseller Hosting | Resell.biz
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------
اين آدرس مربوط به دايرکتی نيست و ظاهرا مربوط به resell.biz هستش.
در اين صورت شما به پنل resell.biz احتياج داريد به احتمال زياد.Registration Service Provided By: RESELL.BIZ
Website: Domain Reseller | Low Cost Reseller Hosting | Resell.biz
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
سلام
من میتوانم از سرویس دایرکت ای ریسلر کلاب به شما سرویس تقدیم کنم. در امضای من اطلاعات و تاپیک مربوطه هست
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
بله همینطور که آقای امیری گفتند آن سرویس متعلق به reseller.biz است که ایران را تحریم کرده . در نتیجه باید همه دامنه ها را به مرور ترانسفر کنم به دایرکتی . ظاهرا راهی برای move وجود نداره
سلام
میتونید این سرویس را از مرکز خدمات انفورماتیک ساینا - پشتيباني سفارش دهید
شرکت شبکه گستر ساینا تلفن : 02154029000 وب سایت : https://sainasoft.com
سلام
اگر دایرکت آی خواستید، میتونید زیر نماینده ی ما بشید. تعرفه .com برای نماینده: 9700 تومان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)