سلام بزرگوار ، ممنونم از اشتراک تجربیاتتون که قطعا این تجربیات مفید هستند و بیانشون سازنده و حتی بازدارنده . (الیته همش هم که بد نیست قطعا خوب هم دارند )
بنده هم اگر قصد داشتم از دیتاسنتر خارجی خرید کنم این کارو انجام میدادم چرا که بنده درامد ارزی ( هر چند ناچیز ) دارم و خوب به صرفه تر هم هست اما برای این پول زحمت کشیده شده خیلی از سرور های خارجی اگر هم سرویسی خرید بشه اتفاق افتاده که به مشکل خوردیم سالهای قبل تر دستمون هم به جایی بند نبود.
برای همین ترجیع من داخی و فروشنده داخلی معتبر هست . بگذریم .
در مورد اطلاع رسانیتون خوب بنده اصن از آسیا تک خوشم نمیاد اونم سروری که رو هوا هست عملا اما ناچاری دیگه گاهی ناچاری بری طرفش ! ولی اگر دیتاسننتر جدید باشه که عملکرد خوب باشه بنده خودم ازش سرویس میگیرم .
مشکل بعدی همین مالیات هست خدماتی دریافت نمیکنیم اما مالیات باید داد چرا رو کسی نیمدانه واقعن ناراحت کنندست . مثل قعطی های برق میمونه که هفته گذشته کارت گرافیک تسلا 6220 بنده سوخت اول گفتن بیمه میده بیمه هم میگه رنج قیمتش بالاست پرداخت نمیکنیم.
بگذریم شما هم سخت نگیرید .علی برکتالله
-------------------
این دیتاسنتر فرهنگ آزما چطوریاست اولین بار اسمشو میشنوم مثل 0-1 هست ؟! 0-1 که قطعی شبکه تک و توک داره .
قیمت سرور تک cpu چه جوریایت ؟ چند درمیاد

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
صرفا جهت اطلاع
هزینه کولوکیشن در دیتاسنتر برج میلاد به همراه مالیات و 8عدد آیپی 998هزارتومان میشود
450هزارتومان یک یونیت
125هزارتومان پورت شبکه 1g
100هزارتومان 1a برق
240 هزارتومان 8عدد آیپی (حداقل تعداد قابل سفارش)
+ 9درصد مالیات
که همین قیمت برای سال جدید شمسی شامل 30درصد افزایش قیمت از طرف دیتاسنتر خواهد بود.
-همه این ها سرور های ست آپ دار بودند