-
January 26th, 2021, 20:06
سرور اختصاصی استریم ویدیو
سلام
من یه سرور اختصاصی استریم برای ویدیو از هلند میخوام چون شنیدم به ابیوز کمتر گیر میده
4 تا هارد 2 ترابایت داشته باشه
پهنای باند بیشتر بهتر
لطفا اگه سرور از جای دیگه که بازم تاکید میکنم به ابیوز حساس نباشه بگید دوستانی فقط سایت معتبر دارن قیمت بدن ممنون
-
تعداد تشکر ها از kamyabs به دلیل پست مفید
-
January 26th, 2021 20:06
# ADS
-
January 26th, 2021, 20:56
عضو انجمن
پاسخ : سرور اختصاصی استریم ویدیو

نوشته اصلی توسط
kamyabs
سلام
من یه سرور اختصاصی استریم برای ویدیو از هلند میخوام چون شنیدم به ابیوز کمتر گیر میده
پهنای باند بیشتر بهتر
لطفا اگه سرور از جای دیگه که بازم تاکید میکنم به ابیوز حساس نباشه بگید دوستانی فقط سایت معتبر دارن قیمت بدن ممنون
امکان ارائه سرور از دیتاسنتر های داخلی بدون ابیوز کپی رایت وجود دارد.
-
-
January 26th, 2021, 21:23

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
امکان ارائه سرور از دیتاسنتر های داخلی بدون ابیوز کپی رایت وجود دارد.
سرور داخلی دو بار گرفتیم از آسیاتک هم بود یکی پورت 10 گیگ بود یکی هم از ایران سرور
هر دو جا با vps ویندوز آلمان میخواستم فایل روش بریزم سرعت انتقال بود 200 کیلوبایت بر ثانیه برای همین بیخیال سرور ایران شدم وگرنه از اول سرور ایران میخواستم بگیرم نزدیک 8 تومن بابت هون دو سرور و کانفیگ و ... پولم هدر رفت
بعد مورد بعدی چون سایتم برای خارج از کشوره و به زبان انگلیسی هست گفتن برای کاربران خارجی کند میشه
-
-
January 26th, 2021, 23:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kamyabs
سرور داخلی دو بار گرفتیم از آسیاتک هم بود یکی پورت 10 گیگ بود یکی هم از ایران سرور
هر دو جا با vps ویندوز آلمان میخواستم فایل روش بریزم سرعت انتقال بود 200 کیلوبایت بر ثانیه برای همین بیخیال سرور ایران شدم وگرنه از اول سرور ایران میخواستم بگیرم نزدیک 8 تومن بابت هون دو سرور و کانفیگ و ... پولم هدر رفت
بعد مورد بعدی چون سایتم برای خارج از کشوره و به زبان انگلیسی هست گفتن برای کاربران خارجی کند میشه
از دیتاسنتر فرهنگ آزما قابل ارائه میباشد.
-
-
January 27th, 2021, 00:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kamyabs
سلام
پهنای باند بیشتر بهتر
سلام
از هلند موجود هست
E3-1240v3
16GB
2x 3TB
ماهانه 60 یورو
با 2 تا هارد 6 ترابایت ماهانه 75 یورو
هر یورو حدودا 27000 تومان
تلگرام در تماس باشید
تحویل فوری
-
-
January 27th, 2021, 00:56

نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
از هلند موجود هست
E3-1240v3
16GB
2x 3TB
ماهانه 60 یورو
با 2 تا هارد 6 ترابایت ماهانه 75 یورو
هر یورو حدودا 27000 تومان
تلگرام در تماس باشید
تحویل فوری
امکان تعداد هارد بیشتر 2 ترابایت نیست ؟ چون استریم هست تعداد هارد بیشتر باعث سرعت کار میشه
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
NetworkFA
از دیتاسنتر فرهنگ آزما قابل ارائه میباشد.
یعنی بهتر از آسیاتک هست ؟ مشکلی با سرور خارج نداره موقع انتقال ( منظور محدودیت ) ؟ قیمت ها چطوره ؟
-
-
January 27th, 2021, 01:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
kamyabs
امکان تعداد هارد بیشتر 2 ترابایت نیست ؟ چون استریم هست تعداد هارد بیشتر باعث سرعت کار میشه
- - - Updated - - -
یعنی بهتر از آسیاتک هست ؟ مشکلی با سرور خارج نداره موقع انتقال ( منظور محدودیت ) ؟ قیمت ها چطوره ؟
درصورتی که تولید محتوا خوبی داشته باشید امکان ارائه سرور اختصاصی رایگان نیز وجود دارد.
-
-
January 27th, 2021, 08:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kamyabs
- - - Updated - - -
سلام
با 4 هارد 3 ترابایت ماهانه 100 یورو قابل ارائه است
-
-
January 27th, 2021, 09:46

نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
با 4 هارد 3 ترابایت ماهانه 100 یورو قابل ارائه است
کدوم دیتاسنتر هست ؟ و تضمین بدون ابیوز میدید ؟
-
-
January 27th, 2021, 11:03
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
kamyabs
سلام
منظور شما انتقال فایل از المان به روی ایران بود که سرعت 200Kb بود ؟
از ایران ، میتوانیم سرور تست بدهیم با سرعت مناسب و پایدار
درصورت نیاز به بخش فروش تیکت بزنید
با تشکر
-