آقا ما تونستیم پولمونو از ققنوس پس بگیریم!
![]()
بسلامتی باشه - لطفا چگونگی و مراحل و سختی و گفتگو ها نیز بفرمائید
چقدر آدم باید بدبخت باشه که خودشو مفت بفروشه
نهایت 40 میلیون خوردی
خودتو به چقدر فروختی
واقعا برای این ادمها متاسفم فقط اسم خودشون رو برای یک عمر بدنام میکنند.
نمیدونم پست من رو کی پاک کرد
ولی هرکی بود فکر کنم با این یارو رابطه داشت
پدرشو در میارم
پدر پدر پدر سوختشو
تا دفعه دیگه پول کسی رو نخوره
ما طرفدار حق هستیم
آقا اصفهان رفتید ؟ گیرش آوردید ؟ کدام دادگاه محکومش کرد؟
فکر نمیکنم واسه این طور مساءل دادگاه خاصی باشه که دقیق بررسی کنن
فکر کنم همون جرایم رایانه ای باید مراجعه کنید
حالا بازم از دوستانی که پولشون را تونستند زنده کنن باید پرسید
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
دوستان من یه سئوال دارم
معمولا کسانی که شاکی زیادی دارند ( مثلا بالای 5-6 تا ) رو اجازه نمیدهند بیرون برن و تا رسیدگی کامل نگهش میدارند
چطوری ایشون رو ازاد کردن ؟
والا من 40 تا تاپیک در مورد این دوست عزیز جناب ققنونس خان شنیدم ولی اگه فقط به یک پرونده رسیدگی کرده بانشد ( با توجه به اینکه اسمش حداقل برای 2 بار ثبت شده ) پس چطوری ازادش کردند ؟
مگه میشه همچین چزی ؟
اون دوست عزیزی که میگه حقشو گرفته از کدوم شعبه پیگیری کردند که شکایت اقای ajax رو ندیدند ؟
دوست عزیز که شکایت کردی لطف کن مدارکی که داری و حداقل نتیجه دادگاهی رو اسکن کن بزار اینجا ببینم ( اسم ومشخصاتت رو محو کن ) ولی بزار اینجا ببینیم واقعا شکایت کردی ؟
مگه میشه کسی که هزارتا پرونده داره رو ازاد کنند ؟
سلام.
FYI برای اینکه تاپیک fair باشه, من از این شرکت مستر کارت مجازی خریدم که ایمیل زدند و تحویل دادند. (بعد از اینکه یکی دو هفته دیر شد)
البته چند باری هم زنگ زدم ( + انتظار تقریبا زیاد پشت تلفن) که یک خانومه جواب میداد و می گفت امروز ارسال می کنیم و آقای فلانی نیست و فردا میاد و .........
شاید مشکل شما ها سو تفاهمی چیزی بوده باشه و شاید من خوش شانس بوده ام, نمی دونم مسترکارتی که ایشون تحویل داده اند امکان داره مثلا از طرف ایشون یا بانک بلوکه بشه یا نه .......
قصد داشتم از این شرکت مسترکارت فیزیکی بگیرم که به خوندن پست های کاربران شاکی بی خیالش شدم, امیدوارم مشکلتون حل بشه.
اینم مد نظر باشه که اگر اسم خیلی از شرکت های هاستینگ رو سرچ کنیم همیشه افرادی هستند که مدعی کلاه برداری فروشنده هستند, متاسفانه موارد از این قبیل برای ققنوس زیاده.(به حق یا به نا حق)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)