نوشته اصلی توسط
ali0000
درود، بنده با مرجوع شدن کالا مشکلی ندارم اگه به حق باشه ! یعنی مسئله اصلی چیز دیگریست، مثلا بنده یه لپ تاپ hp فلان مدل دارم مشکل مادربرد یا حالا هر نقصی داره ، شما میای آگهی میزنی که لپ تاپ hp مشابه فروشی بنده سفارش میزنم دستگاه رو میخرم وقتی دستگاه به دستم رسید اون بخش از قطعات و نیازهاو بر میدارم ( سرقت ) و میام تو سایت میزنم کالا معیوب ، آخه مشکل بزگتر اینجاست من حدس میزنم یجورایی اینطور افراد از مجموعه خود ایسام باشن الان تو بخش به ظاهر حل اختلاف ویدیو از سلامت قطعات و تست قبل از ارسال با تاریخ و نام خریدار آپلود کردم اصلاً بحث مرجوعی نیست که به دست و پا زدنای ایسام داخل سایت اینماد نگاه کنید کلاً میگه طبق قانون تجارت خریدار با هر بهانه ای 7 روز اجازه بازگشت کالا رو داره بازم این مهم نیست ، مهم اینه دقیقا 3 تا 4 ساعت از برگشت کالا من معیوبی کالا رو اعلام کردم در صورتی که طبق قانون ایسام 24 ساعت مهلت بوده، اما اینا پول رو ضبط کردن یعنی حرکتی هماهنگ با اون شخص خریدار یه گوگل سرچ کنید میفهمید دقیقاً موضوع از چه قراره، طرف لپ تاپ فرستاده بدون کابل و باتری برگشت زدن و همین داستانا اینمادم بعد از کلی مکاتبه و پاسخهای کذب ایسام جواب داد بهترین کار شکایته و طبق منشور داخلی اینماد در این مورد باید قاضی تصمیم بگیره در مورد سایر موارد هم تحقیقاتی دارم انجام میدم یه سری جرایانات از جمله نگهداری پول ملت در حساب ایسام غیر قانونی و خلاف هست و موارد دیگه الانم اگه کسی از این مجموعه مدارک و مستندات داره که متضرر شده با بنده همانگ باشه من الان تو شهری هستم که کوچیکه و خوشبحتانه دادگاه و قاضی یکم حجم کارش کمتره یعنی میشه رفت باهاش مشورت کرد و مشکلات رو عنوان کرد