سلام،
در قانون، شما یک سری موارد پیش فرض قانونی دارید، یک سری موارد توافقی. بحث بکاپ توافق میان کاربر و شرکت هست. شرکت ها در همه دنیا یک پراویوسی پالیسی دارن و هر کاری خارج از اون ( و طبعا قانون کشور ) خلاف حساب میشه. مثال میزنم، من یک برنامه نویس خیلی خفن باشم و نخوام شرکت بکاپ بگیره، در قوانین اون شرکت باید ببینم چی گفته. اگر گفته بکاپ و من قبول کردم که هیچی. ولی اگر صحبتی از بکاپ گیری نکردن، این گرفتن بکاپ میتونه مغرضانه حساب بشه و شما برای این حرکت میتونید شاکی باشید که با گرفتن این بکاپ، احتمال این که دیتای شما به جای دیگری منتقل شده و ممکنه در اختیار کس دیگری قرار گرفته باشه، شاکی باشید.
محتوای داخل سرویس خریداری شده توسط شما 100% برای شماست و سرویس دهنده فقط اون فضا رو در اختیارتون قرار میده. حق دخل و تصرف داخلش نداره. اگر هر کاری روی سرویس شما انجام بشه، من جمله لاگین به سیستم عامل، لاگین به کنترل پنل، کپی کردن اطلاعات ( بکاپ ) بدون اطلاع شما، میتونه با شکایت شما همراه بشه. شما به من هاست بدید و حرفی از بکاپ در قوانین تون نباشه، اگر من خودم بفهمم دارید بکاپ میگیرید، یعنی شما شاید از اون بکاپ بخوایید سوء استفاده کنید و میشه شکایت کرد ( تو ایران البته پرایوسی هیچ معنی نداره خداروشکر ! ).
ایشون هم میتونن الان بگن من نقشه گنج داخل سرورم بوده، هاستینگ لاگین کرده، اون نقشه گنج رو برداشته. چطور میخوان ثابت کنن نکردن؟ اما ایشون کاملا مستند موجود دارن که خود شرکت گفته من لاگین کردم و تغییری هم دادم اتفاقا ! مثال نقشه گنج رو زدم چون خواستم بگم میتونه خیلی دیتای مهمی باشه. داشتن پرایوسی یک بونس برای مشتری نیست، حق مسلمش هست.
با احترام.