-
January 21st, 2020, 16:35
عضو انجمن
فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی کا
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
بعد از مدت ها عدم فعالیت در انجمن بر آن شدیم تا دوباره برای معرفی خدمات جدید از این انجمن یاری بگیریم و با آفرهای ویژه در خدمتتون هستیم
نیراکلاود (رایان پردازش نیرا با شماره ثبت 43750) دارای نماد اعتماد الکترونیکی و نماد ساماندهی که از سال 1394 اخذ شده است و فعال از سال 1389
برخی از مزایا بارز سرویس هاستینگ ما:
** ارائه منابع کاملا اختصاصی
** همکاری با معتبرترین دیتاسنترها
** تحویل اتوماتیک و در سریعترین زمان
** ارائه پلان های متنوع برای هر نوع نیاز
** استفاده از VMWare و زیر ساخت های ابری و شبکه ای آن
** امکان ارائه پلان ها با هارد SSD NVMe و یا HDD 10K بنابر نیاز کاربر
** سخت افزارهای بسیار بالا و حداقل 128 گیگ رم از نوع DDR4 و سی پی یو 32 هسته ای
** دارای فایروال و انتی دیداس لایه 7 سخت افزاری از سمت خود دیتاسنتر و قابلیت دفع حملات تا 100 گیگابیت (فقط بر روی هلند ارائه می گردد)
دوستان می توانند از صفحه اصلی اقدام به سفارش
سرور مجازی و
سرور اختصاصی و
میزبانی وب نیز نمایند.
پلان های ما به شرح زیر می باشد و لازم به ذکر هست که این پلان ها ، پلان های پایه و پیشفرض می باشند. قابلیت سفارشی سازی در وب سایت به شکل کامل وجود دارد.
نکته : سرورهای مجازی هلند قابلیت استفاده برای تست های امنیتی و انجام آنها را دارند. لذا دوستانی که در زمینه امنیت نیز فعال هستند می توانند از سرورهای هلند ما برای اهداف خویش استفاده نمایند. کافی است از قسمت سفارشی سازی محصول این گزینه را انتخاب نمایند.
در حال حاضر پنل مدیریت سرورهای مجازی شامل قابلیت های زیر می باشد:
مدیریت حالت سرور (روشن - خاموش - ریستارت) - مشاهده مصرف منابع سرور مجازی - دسترسی به کنسول گرافیکی از طریق وب و یا تحت VNC - تغییر سیستم عامل
نمونه سرعت دانلود و اپلود از وب سایت Speed Test
-
تعداد تشکر ها ازhpnn.wm به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2020 16:35
# ADS
-
November 22nd, 2020, 03:49
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
بنده مدت زیادی هست با جناب مددیان کار میکنم الان هم 17 سرور فعال از لوکیشن های مختلف ازشون دارم، هم کیفیت سرورها هم قیمت واقعا مناسبه، بحث پشتیبانی هم اگر انتظار چت روم نداشته باشید قابل قبول هست، و جدا از بحث سرور واقعا اخلاق و منش ایشون و تیمشون مثال زدنی هست، بنده که شخصا وقتی با ایشون صحبت میکنم لذت میبرم از ادب و نزاکتشون و کمک و راهنمایی هایی که واقعا در حیطه وظایفشون نیست و از سر لطف و بدون منت و چشم داشت انجام میدن.
تشکر ویژه از شما و تیم خوبتون جناب مددیان
-
-
November 24th, 2020, 02:59
پاسخ : فروش سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیر
سلام میدونستی میتونی سرور هم اجاره کنی و کرایشو بدی؟؟
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز میدونستی میتونی سرور هم
اجاره کنی و کرایشو بدی؟؟

-
-
November 27th, 2020, 18:59
سلام اقا سرور من 3 روزه قطع شده تیکت دادم گفتن داریم پیگیری میکنیم
میشه بگین کی وصل میشه؟
-
-
November 28th, 2020, 00:20
عضو انجمن
با سلام
متاسفانه نمی دونم به چه دلیلی ایمیل ها به ما ارسال نمی شود

نوشته اصلی توسط
tosan
بنده مدت زیادی هست با جناب مددیان کار میکنم الان هم 17 سرور فعال از لوکیشن های مختلف ازشون دارم، هم کیفیت سرورها هم قیمت واقعا مناسبه، بحث پشتیبانی هم اگر انتظار چت روم نداشته باشید قابل قبول هست، و جدا از بحث سرور واقعا اخلاق و منش ایشون و تیمشون مثال زدنی هست، بنده که شخصا وقتی با ایشون صحبت میکنم لذت میبرم از ادب و نزاکتشون و کمک و راهنمایی هایی که واقعا در حیطه وظایفشون نیست و از سر لطف و بدون منت و چشم داشت انجام میدن.
تشکر ویژه از شما و تیم خوبتون جناب مددیان
ممنون از شما این لطف شما رو می رسونه.
خوشحالیم که تونستیم رضایت مشتریان رو جلب بکنیم

نوشته اصلی توسط
erfan55
سلام اقا سرور من 3 روزه قطع شده تیکت دادم گفتن داریم پیگیری میکنیم
میشه بگین کی وصل میشه؟
من از دوستان پیگیری کردم و موردی رو بهم گزارش ندادند
اما ممنون می شم برای بررسی بیشتر ادرس ایمیلتون رو در طی پیام خصوصی ارسال بکنید تا بررسی شود
-
-
December 7th, 2020, 05:29
عضو انجمن
و همچنان یک سرویس دهنده بی کیفیت داره سرویس میفروشه ! کجاست مدیران این انجمن
-
-
December 8th, 2020, 13:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
my-host.site
و همچنان یک سرویس دهنده بی کیفیت داره سرویس میفروشه ! کجاست مدیران این انجمن
با سلام
در صفحه قبلی (صفحه 20) هم صرفا یک ادعای بی اساس کردید و بعد از پرسش ما هم چیزی نفرمودید.
حداقل اگر مدرکی هم ارائه نمی دید یه چیزی بگید که بدونیم دشمنی ناموسی با ما ندارید !:دی
-
-
December 16th, 2020, 00:13
سلام قربان
ایا منابع اختصاصی هستش یا شیر
من هارد برام مهم نیست فقط رم و سی پی یو
رم بالاتر 8 و سی پی یو بالاتر از 6 هسته هم دارید
اگر دارید قیمت را میفرمائید
و کدام لوکیشن سرور بهتر است
من وی پی اس را برای ویندوز میخوام
یک ربات هستش که تو محیط ویندوز چند تا شبیه ساز اندروید رو ران میکنه
-
-
December 17th, 2020, 19:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hessamncp
سلام قربان
ایا منابع اختصاصی هستش یا شیر
من هارد برام مهم نیست فقط رم و سی پی یو
رم بالاتر 8 و سی پی یو بالاتر از 6 هسته هم دارید
اگر دارید قیمت را میفرمائید
و کدام لوکیشن سرور بهتر است
من وی پی اس را برای ویندوز میخوام
یک ربات هستش که تو محیط ویندوز چند تا شبیه ساز اندروید رو ران میکنه
با سلام
از شما بابت تاخیر در پاسخ گویی عذرخواهی می کنم
متاسفانه ایمیلی از سمت انجمن برای ما ارسال نشده بود.
اگر منظور از منابع ، سی پی یو و رم هست ، بله اختصاصی هستند. ولی هارد و پورت رو نمی شه اختصاصی داد.
چون مثلا در یک هارد 1 ترابایتی در سرور اصلی حداقل برای 5 نفر اشتراک داده می شه.
در مورد پورت هم به همین شرایط هست اما پورت رو به نحوی کنترل می کنیم که حق کسی ضایع نشود ! (حداقل 200 مگابیت به شکل گارانتی به هر کسی قابل ارائه هست)
در مورد منابع بیشتر بسیار ممنون می شم از طریق تیکت با همکاران در ارتباط باشید
در مورد لوکیشن هم ممنون می شم بفرمایید برای چه کاری نیاز دارید تا بتونیم با توجه به درخواست شما بهترین لوکیشن رو براتون پیشنهاد بکنیم
-
-
December 17th, 2020, 19:54
سلام، هنوز کد تخفیف دارید؟ من سرور ۳ ماهه از پلن اول و لوکیشن انگلستان نیاز دارم.
-
-
December 17th, 2020, 21:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
maddak
سلام، هنوز کد تخفیف دارید؟ من سرور ۳ ماهه از پلن اول و لوکیشن انگلستان نیاز دارم.
با سلام
ما در حالت کلی کد تخفیف نداشتیم ! و دلیل ارزون بودن در این تاپیک این هست که تاپیک تقریبا برای 1 سال پیش هست !!
اما در صورت خرید سه ماهه حداقل تخفیف 15 درصدی شامل شما خواهد شد
-